Констракту обукла Меган Маркл?!

Ана Ђурић Констракта је у белом комплету прошетала тиркизним тепихом на свечаној церемонији отварања овогодишње Евровизије и све присутне одушевила стајлингом.

Забава 09.05.2022 | 18:37
Констракту обукла Меган Маркл?!

Наиме, Констракта се појавила у белом костиму и белим шеширом на глави, а пратећи тим је био у црним костимима, сличном стајлингу који наши представници имају на евровизијској сцени.

 

Иако је била у крајње сведеној комбинацији, за разлику од свих осталих представника, Констракта је опет успела да освоји највеће симпатије присутних и просто одушеви својом појавом.
 
 
Међутим, након њеног појављивања, многи су на друштвеним мрежама уочили једну занимљивосто - велику сличност Констракте и Меган Маркл, војвоткиње од Сексаса.
 
 

Корисници су упоредили њихове стајлинге, односно Констрактин данашњи, а који неодољиво подсећа на онај који је Меган понела још 2019. године поводом Дана Комонвелта у Вестминстерској опатији.
 

"Констракту је обукла Меган", "Каква дама", "Која ли је тајна стајлинга Меган Маркл?", само су неки од коментара.

Да Констракта није одушевила сам публику широм Европе, већ и људе из организације Евровизије, доказао је и кратак интервју који су с њом урадили водитељи програма, а који је објављен на Инстаграм страници Констрактиног некадашњег бенда, Земља грува.

Како Констракта једина у полуфиналу у ком се такмичи (у четвртак) нема ниједан део текста на енглеском језику, новинаре је занимало због чега се одлучила да већину песме изведе на српском.

- Ваша песма је тако заразна. Да ли сте сигурни у то да ваша песма са извођењем на вашем језику може доћи до тога да свима буде разумљива? - упитала ју је водитељка програма, а она се брзо снашла и духовито одговорила:

- Па, испоставило се да може. Ви сте рекли да је лако памтљива - рекла је Констракта кроз осмех, са чиме се водитељка и сложила.

- Да, јесте, сви је певају - одговорила је водитељка, те се Констракта надовезала:

- Мислим да је лако "Бити здрава", и ово је лако - рекла је представница Србије показујући део кореографије с рукама.

(Курир.рс/ Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

КАЈЛА

11.05.2022 12:20

Па опет се увлацимо мрском западу у ону ствар.

ОДГОВОРИТЕ