Лејди Гага објавила баладу за нови “Топ Ган” (ВИДЕО)

Пјесма „Холд Мy Ханд”, рађена за нови, дугоочекивани наставак "Топ Гун" филма, добила је свој емотивни спот који је поп звијезда Ладy Гага објавила јуче на свом званичном YоуТубе каналу.

Забава 07.05.2022 | 13:33
Лејди Гага објавила баладу за нови “Топ Ган” (ВИДЕО)

Гага, награђивана Граммyјима и Осцаром, снимила је моћну баладу за наставак култног филма под именом „Топ Гун: Маверицк“. Том Цруз, главна звијезда и продуцент филма рекао је да пјесма „жила куцавица“ новог дијела.

У жељи да рекреира усјпех пјесама “Таке Мy Бреатх Аwаy” и “Дангер Зоне”, који су објављени у години у којој се Гага родила – 1986. године – спот садржи и кадрове старих Топ Гун филмова, али и новог дјела који тек треба да буде приказиван у биоскопима, пише Нова.рс.

Гага је заједно са својим дугогодишњим сарадником продуцирала пјесму, а спот је режирао Џоу Косински, који је уједно радио и на новом дијелу филма.

Пјесма представља Гагин повратак писању и компоновању оригиналне музике за филм. Већ је радила комплетан соундтрек за римејк филма “Звијезда је рођена” из 2018. године, а ударни сингл “Схаллоw”, који је отпјевала у дуету с Бредлијем Купером постао је најнаграђиванија пјесма свих времена. Гага је за пјесму добила и Оскара.

„Када сам написала ову пјесму за Топ Гун: Маверицк, нисам ни схватила колико слојева се простире кроз срце филма, моју психу и природу свијета у којем живимо“, написала је Ладy Гага на Тwиттеру крајем априла.

„Радила сам на томе годинама, усавршавала га, покушавала да буде наша. Жељела сам да претворим ову пјесму у музику којом дијелимо нашу дубоку потребу да будемо схвац́ени и да покушамо да разумијемо једни друге – чежњу да будемо блиски када се осјец́амо тако далеко, али и способност да славимо животне хероје”, додала је она.

Цруз је, гостујући прошле недјеље у Лате Лате Схоw-у код Џимија Кордена рекао да је “Гага невјероватна”.

“Пјесма је отворила врата да разумијемо емоцију филма. Видео сам је на концерту прије двије године, ишао сам да јој се захвалим јер радим с нама на филму, а потом и прошле недјеље поново. Она пјева џез, глуми, прави музику за филмове, снима поп музику, невјероватна је. Она је феноменалан умјетник”, рекао је Цруз у емисији.

(Нова.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко

08.05.2022 05:03

Гаги, Гаги, лепа Гаги.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.05.2022 15:36

...а, где је "воли те твој Милојко...а јос традиционално-српски" ??!