У Хрватској направили чоколаду са чварцима!

Хрватска компанија “Краш” је објавила пре пар дана да је произвела ограничену серију чоколада са специјалним додатком – чварцима...

Занимљивости 28.04.2022 | 16:23
У Хрватској направили чоколаду са чварцима!

Готово сви корисници друштвених мрежа су остали у неверици и чуду када су прочитали ову вест верујући да ова вест  није стварна. Ипак компанија “Краш” их је све демантовала те је одговорила да није у питању првоаприлска шала:

У једној од објава на фацебоок страници компаније стоји:

“Свима који су на нашу првоприлску шалу коментирали позитивно и пожељели пробати Дорину с чварцима, шаљемо по један примјерак на адресу. Јавите нам се у инбоx и хвала вам што сте нас инспирирали да ово постане стварност.”

Док у следећој фацебоок објави Краша се каже:

“Тражили сте, добили сте! Дорина Чварак је стварно ту! Због великог броја позитивних коментара одлучили смо отићи корак даље – лимитед едитион Дорина Чварак пронађите од суботе 30.4. у Краш Цхоцо&Цафé-у на загребачком главном тргу! Пожурите по свој примјерак јер количине су ограничене”

Необична комбинација укуса је направљена у ограниченој серији, а ове чоколаде се неће наћи у редовној продаји у маркетима, већ само у Крашовој продавници у Загребу.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар