U Hrvatskoj napravili čokoladu sa čvarcima!

Hrvatska kompanija “Kraš” je objavila pre par dana da je proizvela ograničenu seriju čokolada sa specijalnim dodatkom – čvarcima...

Zanimljivosti 28.04.2022 | 16:23
U Hrvatskoj napravili čokoladu sa čvarcima!

Gotovo svi korisnici društvenih mreža su ostali u neverici i čudu kada su pročitali ovu vest verujući da ova vest  nije stvarna. Ipak kompanija “Kraš” ih je sve demantovala te je odgovorila da nije u pitanju prvoaprilska šala:

U jednoj od objava na facebook stranici kompanije stoji:

“Svima koji su na našu prvoprilsku šalu komentirali pozitivno i poželjeli probati Dorinu s čvarcima, šaljemo po jedan primjerak na adresu. Javite nam se u inbox i hvala vam što ste nas inspirirali da ovo postane stvarnost.”

Dok u sledećoj facebook objavi Kraša se kaže:

“Tražili ste, dobili ste! Dorina Čvarak je stvarno tu! Zbog velikog broja pozitivnih komentara odlučili smo otići korak dalje – limited edition Dorina Čvarak pronađite od subote 30.4. u Kraš Choco&Café-u na zagrebačkom glavnom trgu! Požurite po svoj primjerak jer količine su ograničene”

Neobična kombinacija ukusa je napravljena u ograničenoj seriji, a ove čokolade se neće naći u redovnoj prodaji u marketima, već samo u Krašovoj prodavnici u Zagrebu.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar