Више институција у Црној Гори примило пријетеће поруке

Пријетеће поруке јуче је примило више од 200 институција у Црној Гори и за данас је најавио појачано присуство полиције, рекао је помоћник директора Управе полиције Црне Горе Драган Горовић.

Регион 28.04.2022 | 07:23
Више институција у Црној Гори примило пријетеће поруке

Горовић је истакао да је Управа полиције предузела све мјере из своје надлежности, преконтролисала све објекте који су били предмет пријетњи - образовне институције, локалне самоуправе, комуналне службе, те утврдила да су безбједни.

Он је изјавио за Радио-телевизију Црне Горе да ће у тим објектима данас бити евидентно присуство униформисаног састава полиције, али и осталих оперативних структура које ће превентивним активностима обезбиједити да се ученици и наставно особље осјећају безбједније.

Горовић је навео да је још рано говорити о адреси са које су стигле пријетеће поруке, додајући да ће резултати у наредном периоду показати ко је потенцијални пошиљалац.

Иста ситуација са лажним дојавама о бомбама догодила се и 1. априла, а Горовић је навео да је и то предмет тужилачке истраге.

Министарство просвјете Црне Горе донијело је одлуку о обустави наставе због дојаве о бомбама у више школа широм те земље.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МИЛОРАД

28.04.2022 06:07

У СВЕ ЈЕ ОВО УМИЈЕШАН СТРАНИ ФАКТОР, НЕКА ОД СУСЈЕДНИХ ЗЕМАЉА ВЈЕРОВАТНО, А ЗБОГ ИЗБОРА НОВЕ МАЊИНСКЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ ЦРНЕ ГОРЕ !!! НЕ ДАЈ СЕ, ЈУНАЧКИ ЦРНОГОРСКИ НАРОДЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат

28.04.2022 06:16

Ко би могли бити ово што пријете?

ОДГОВОРИТЕ