Шаровић: 13 година без правде за Бранислава Гарића

Мирко Шаровић, предсједник Српске демократске странке, поручује да ослобађајућа пресуда за убиство Бранислава Гарића представља поруку да постоје недодирљиви у овој земљи и да њихова злодјела може да обрише потез пера неког корумпираног судије или потплаћеног вјештака.  

Република Српска 26.04.2022 | 12:03
Шаровић: 13 година без правде за Бранислава Гарића

Данас се обиљежава 13. година од убиства Бранислава Гарића, потпредсједника Српске демократске странке који је свирепо убијен. Срамни судски процес против његовог убице показатељ је да је правосуђе у Републици Српској још прије 10 година било политички обојено и слијепо на правду и бол породице и пријатеља нашег Бранислава, истакао је Мирко Шаровић, предсједник Српске демократске странке.

„На нама, члановима СДС је да памтимо Браниславову истрајност, пожртвованост и визију бољег Добоја и Републике Српске коју је сањао“, нагласио је предсједник СДС-а.

Он поручује да ослобађајућа пресуда за убиство Бранислава Гарића представља поруку да постоје недодирљиви у овој земљи и да њихова злодјела може да обрише потез пера неког корумпираног судије или потплаћеног вјештака.  

Бранислав Гарић убијен је на данашњи дан, 26. априла 2009. године, око 13.00 часова из ватреног оружја у просторијама Општинског одбора СДС-а у Добоју.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Истина

26.04.2022 10:38

Још једном покој души Бранислава Гарића. Колико година прође од смрти Риста Ђога, Риста Југовића, Маузера, Срђана Кнежевића итд итд итд и нико не одговара ни за њихову смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

26.04.2022 10:55

Назалост док су ови сектаси на власти. Кривац слободно сета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мим

26.04.2022 13:40

Још један доказ да смо ми дебилан народ. Изрешетао га као лубеницу, а реакција све ове године на такво убиство и јесте као да се радило о изрешетаној лубеници, а не о човјеку. Убица на слободи, без икакве бриге, а овај несрећник не као да није био функционер, већ као да никог свог није имао, ни рода ни пријатеља који би бар глас свој дигли, а требали су учинити и далеко више и драстичније.

ОДГОВОРИТЕ