Šarović: 13 godina bez pravde za Branislava Garića

Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke, poručuje da oslobađajuća presuda za ubistvo Branislava Garića predstavlja poruku da postoje nedodirljivi u ovoj zemlji i da njihova zlodjela može da obriše potez pera nekog korumpiranog sudije ili potplaćenog vještaka.  

Republika Srpska 26.04.2022 | 12:03
Šarović: 13 godina bez pravde za Branislava Garića

Danas se obilježava 13. godina od ubistva Branislava Garića, potpredsjednika Srpske demokratske stranke koji je svirepo ubijen. Sramni sudski proces protiv njegovog ubice pokazatelj je da je pravosuđe u Republici Srpskoj još prije 10 godina bilo politički obojeno i slijepo na pravdu i bol porodice i prijatelja našeg Branislava, istakao je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke.

„Na nama, članovima SDS je da pamtimo Branislavovu istrajnost, požrtvovanost i viziju boljeg Doboja i Republike Srpske koju je sanjao“, naglasio je predsjednik SDS-a.

On poručuje da oslobađajuća presuda za ubistvo Branislava Garića predstavlja poruku da postoje nedodirljivi u ovoj zemlji i da njihova zlodjela može da obriše potez pera nekog korumpiranog sudije ili potplaćenog vještaka.  

Branislav Garić ubijen je na današnji dan, 26. aprila 2009. godine, oko 13.00 časova iz vatrenog oružja u prostorijama Opštinskog odbora SDS-a u Doboju.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Istina

26.04.2022 10:38

Još jednom pokoj duši Branislava Garića. Koliko godina prođe od smrti Rista Đoga, Rista Jugovića, Mauzera, Srđana Kneževića itd itd itd i niko ne odgovara ni za njihovu smrt.

ODGOVORITE
Name

4d

26.04.2022 10:55

Nazalost dok su ovi sektasi na vlasti. Krivac slobodno seta.

ODGOVORITE
Name

Mim

26.04.2022 13:40

Još jedan dokaz da smo mi debilan narod. Izrešetao ga kao lubenicu, a reakcija sve ove godine na takvo ubistvo i jeste kao da se radilo o izrešetanoj lubenici, a ne o čovjeku. Ubica na slobodi, bez ikakve brige, a ovaj nesrećnik ne kao da nije bio funkcioner, već kao da nikog svog nije imao, ni roda ni prijatelja koji bi bar glas svoj digli, a trebali su učiniti i daleko više i drastičnije.

ODGOVORITE