Честитка РТВБН: Будите и даље светионик и лидер у информисању 

Колективу БН радио и телевизије честитамо 24. рођендан уз жељу да их, као лидер у информисању на нашим просторима, дочекате још много са још већим дометима, поручено је у честитки Савеза пензионера и потомака Бањалука.

Република Српска 25.04.2022 | 21:41
Честитка РТВБН: Будите и даље светионик и лидер у информисању 

Савез пензионера и потомака Бањалука одаје посебно признање власнику и директору Владимиру Тришићу  јер је одолио свим притисцима и није скренуо са правог пута. 

- Захвални смо и њему и његовом тиму што нам је подарио, професионалан и објективан медиј, који су грађани препознали као свој, наведено је у честитки. 

- Радио телевизија Бијељина је своју популарност градила стрпљиво, дајући грађанима могућност да, прије свега, путем радија коментаришу актуелне догађаје , да износе своја мишљења о важним животним питањима и да дају приједлоге и сугестије. Култне су емисије „Пулс народа“, коју је касније замијенила „БН конекција“, затим „Слушаоци музички уредници“. Такође је и БН телевизија кроз своје дијалошке емисије „Пулс“ и „Изазови“давала могућност гледаоцима да се директно укључују, коментаришу или постављају питања,  а препознатљива је и по двије политичко аналитичке емисије: „Црно на бијело“ и „Глобално“.

Посебно је код гледалаца популаран Јутарњи програм, у коме поред  тога што се забаве могу и да много тога науче што им је потребно у свакодневном животу.

На крају БН радио телевизији као независној и објективној информативној организацији желимо да и даље буде у служби објективног и непристрасног информисања, па ће и у будуће, на наше велико задовољство, бити најгледанија и најслушанија, наведено је у честитки Савеза пензионера и потомака Бањалука.

(БН)

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Вук

25.04.2022 20:27

РТВБН заиста заслужује ову честитку па се јој придрузујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

25.04.2022 20:54

Апсолутно заслужена честитка..придружујем се честиткама за 24-ти рођендан и изражавам пуну подршку најбољој медијској кући на овим просторима, а и шире..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЛУКА

26.04.2022 08:10

Хвала за коментар,

Name

Баки

26.04.2022 02:03

Доста објективна и квалитетна куца, Программ разноврсан водитетељи окаy гледаност на нивоу и није резимска хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

26.04.2022 07:01

Честитка БН телевизији за 24 рођендан, и пуна подршка за објективно, непристрасно и реално извјештавање свих ових година!

ОДГОВОРИТЕ