Čestitka RTVBN: Budite i dalje svetionik i lider u informisanju 

Кolektivu BN radio i televizije čestitamo 24. rođendan uz želju da ih, kao lider u informisanju na našim prostorima, dočekate još mnogo sa još većim dometima, poručeno je u čestitki Saveza penzionera i potomaka Banjaluka.

Republika Srpska 25.04.2022 | 21:41
Čestitka RTVBN: Budite i dalje svetionik i lider u informisanju 

Savez penzionera i potomaka Banjaluka odaje posebno priznanje vlasniku i direktoru Vladimiru Trišiću  jer je odolio svim pritiscima i nije skrenuo sa pravog puta. 

- Zahvalni smo i njemu i njegovom timu što nam je podario, profesionalan i objektivan medij, koji su građani prepoznali kao svoj, navedeno je u čestitki. 

- Radio televizija Bijeljina je svoju popularnost gradila strpljivo, dajući građanima mogućnost da, prije svega, putem radija komentarišu aktuelne događaje , da iznose svoja mišljenja o važnim životnim pitanjima i da daju prijedloge i sugestije. Кultne su emisije „Puls naroda“, koju je kasnije zamijenila „BN konekcija“, zatim „Slušaoci muzički urednici“. Takođe je i BN televizija kroz svoje dijaloške emisije „Puls“ i „Izazovi“davala mogućnost gledaocima da se direktno uključuju, komentarišu ili postavljaju pitanja,  a prepoznatljiva je i po dvije političko analitičke emisije: „Crno na bijelo“ i „Globalno“.

Posebno je kod gledalaca popularan Jutarnji program, u kome pored  toga što se zabave mogu i da mnogo toga nauče što im je potrebno u svakodnevnom životu.

Na kraju BN radio televiziji kao nezavisnoj i objektivnoj informativnoj organizaciji želimo da i dalje bude u službi objektivnog i nepristrasnog informisanja, pa će i u buduće, na naše veliko zadovoljstvo, biti najgledanija i najslušanija, navedeno je u čestitki Saveza penzionera i potomaka Banjaluka.

(BN)

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Vuk

25.04.2022 20:27

RTVBN zaista zaslužuje ovu čestitku pa se joj pridruzujem

ODGOVORITE
Name

Лука

25.04.2022 20:54

Апсолутно заслужена честитка..придружујем се честиткама за 24-ти рођендан и изражавам пуну подршку најбољој медијској кући на овим просторима, а и шире..

ODGOVORITE
Name

RE LUKA

26.04.2022 08:10

Hvala za komentar,

Name

Baki

26.04.2022 02:03

Dosta objektivna i kvalitetna kuca, Programm raznovrsan voditetelji okay gledanost na nivou i nije rezimska hvala!

ODGOVORITE
Name

Sagitarius

26.04.2022 07:01

Čestitka BN televiziji za 24 rođendan, i puna podrška za objektivno, nepristrasno i realno izvještavanje svih ovih godina!

ODGOVORITE