Бореновић честитао Роберту Голобу изборну побједу

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић упутио је честитку Роберту Голобу, лидеру „Покрета слобода“, поводом убједљиве изборне побједе на парламентарним изборима у Словенији. 

Република Српска 25.04.2022 | 12:36
Бореновић честитао Роберту Голобу изборну побједу

- Као дио подручја које је дуго времена дијелило заједнички административни оквир са пажњом смо пратили ваш рад и исход ових избора. Увјерен сам да је ваша побједа сигуран наговјештај боље сарадње и економског напретка читавог региона. Политике фокусиране на владавину закона и економске реформе добијају подршку грађана и ваша побједа је значајан подстрек свим демократским снагама – наводи се у честитки. 

Бореновић је истакао да искрено вјерује да ће након промјена у Словенији доћи до побољшања укупних односа и економске сарадње и да ће и Република Српска, чији велики број грађана ради у Словенији, осјетити позитивне ефекте. 

- Грађани  желе раскид са старим, окошталим структурама и траже бољи живот и правну државу. Вјерујемо да је талас промјена незаустављив и да ће и Република Српска и БиХ у октобру рећи збогом ретроградним снагама и корупцији – навео је Бореновић, упутивши жеље да Голоб ускоро формира Владу и реализује свој амбициозни програм. 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Истина

25.04.2022 10:49

Истина је да овдашњи политицари нису у стању да воде своје домаћинство а комоли шта друго, додворавају се свим предсједницима у свијету, да објашњавам другаћије али функције не испуштају из руку. Јадни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

25.04.2022 11:08

Мудро Бореновићу, тако се ради. Додик ћути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија Марибор

25.04.2022 11:10

Радим у Марибору и драго ми је што господин Бореновић честита новом премијеру Словеније.Овдје ме је Додик отјерао јер нисам имала посла у Градишци.Молимо се сви за промјене и у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

25.04.2022 11:10

Браво Бране Бореновићу!

ОДГОВОРИТЕ