Петровић честитао Васкрс грађанима и свештенству

 Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић честитао је Васкрс грађанима, свештенству и монаштву Српске православне цркве, уз поруку да се славећи побједа живота, коју симболизује Христово васкрсење, створи напредније друштво.

Република Српска 24.04.2022 | 00:22
Петровић честитао Васкрс грађанима и свештенству

Петровић је истакао ће вјерници дијелећи радост Васкрса са другим људима показати да разумију његов смисао и свевремену важност.

Он је навео да је Бијељина мала тачка по мјерилима Европе или планете, али да је за њене грађане она центар свијета, а као што је васкрсење Христово центар и смисао православне вјере, саопштено је из Градске управе.

"Зато вјерујемо да ће свјетлост Васкрса обасјати наше домове, поља, школе, предузећа и цијелу Семберију, учинивши да празнични дани протекну у духовном и сваком другом миру, здрављу и весељу", навео је Петровић у честитки.

Српска православна црква прославља сутра највећи хришћански празник - Васкрс, којим се слави васкрсење Исуса Христа из мртвих, побједа живота над смрћу, а представља суштину хришћанске вјере. 

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ортхy

24.04.2022 16:42

Нека свјетлост Васкрса уђе у срца наших политичара и да се жртвују за свој народ и Републику Српску. Бог благословио Вас, године Петровићу и све оне који одлучују о нашим политичким и друштвеним смјерницама.

ОДГОВОРИТЕ