Искрене честитке поводом Дана града Бањалука

- Градоначелнику Драшку Станивуковићу, руководству Града и свим грађанима Бањалуке, упућујем искрене честитке поводом 22. априла, Дана града Бањалука – рекла је потпредсједница ПДП-а и народни посланик Јелена Тривић. 

Република Српска 22.04.2022 | 15:07
Искрене честитке поводом Дана града Бањалука

Тривићева истиче да је Бањалука град који је кроз историју показивао сву своју ширину прихвативши многе који су силом прилика дошли у њега и остали овдје. 

- То је град који је једнако тако прихватио и све оне који су дошли у њега из жеље да овдје остану, раде и стварају породице. Бања Лука има дивне људе, Бања Лука има душу, вјерујем да су се сви који су овдје икада били у то увјерили. На нама је да је сви заједно градимо и чинимо бољом. Бања Лука је најзападнија српска престоница, у којој свако може наћи своје мјесто под овим небеским сводом. Зато је она достојна ове титуле – рекла је Тривићева.

Додала је да је Република Српска наша највећа побједа двадесетог вијека и заједно са Бањом Луком стуб нашег постојања, славне прошлости и вјерујемо свијетле будућности.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

предлажем

22.04.2022 13:47

Жељка свијесни смо да ниси сколована као Јелена ал други пут види како се цестита дан града ,мада ти то висе неце ни требати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

22.04.2022 15:00

Зива здрава и срецна била

Name

ре

22.04.2022 15:56

Јел и Јелена досла из Мркоњиц Града

Name

Xxx

22.04.2022 13:55

Честитке Градонацелнику и грађанима,октобар је васкрсење за Србе у Републици Српској,срећно браћо

ОДГОВОРИТЕ