Iskrene čestitke povodom Dana grada Banjaluka

- Gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, rukovodstvu Grada i svim građanima Banjaluke, upućujem iskrene čestitke povodom 22. aprila, Dana grada Banjaluka – rekla je potpredsjednica PDP-a i narodni poslanik Jelena Trivić. 

Republika Srpska 22.04.2022 | 15:07
Iskrene čestitke povodom Dana grada Banjaluka

Trivićeva ističe da je Banjaluka grad koji je kroz istoriju pokazivao svu svoju širinu prihvativši mnoge koji su silom prilika došli u njega i ostali ovdje. 

- To je grad koji je jednako tako prihvatio i sve one koji su došli u njega iz želje da ovdje ostanu, rade i stvaraju porodice. Banja Luka ima divne ljude, Banja Luka ima dušu, vjerujem da su se svi koji su ovdje ikada bili u to uvjerili. Na nama je da je svi zajedno gradimo i činimo boljom. Banja Luka je najzapadnija srpska prestonica, u kojoj svako može naći svoje mjesto pod ovim nebeskim svodom. Zato je ona dostojna ove titule – rekla je Trivićeva.

Dodala je da je Republika Srpska naša najveća pobjeda dvadesetog vijeka i zajedno sa Banjom Lukom stub našeg postojanja, slavne prošlosti i vjerujemo svijetle budućnosti.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

predlažem

22.04.2022 13:47

Željka svijesni smo da nisi skolovana kao Jelena al drugi put vidi kako se cestita dan grada ,mada ti to vise nece ni trebati

ODGOVORITE
Name

Bl

22.04.2022 15:00

Ziva zdrava i srecna bila

Name

re

22.04.2022 15:56

Jel i Jelena dosla iz Mrkonjic Grada

Name

Xxx

22.04.2022 13:55

Čestitke Gradonacelniku i građanima,oktobar je vaskrsenje za Srbe u Republici Srpskoj,srećno braćo

ODGOVORITE