Дијалог с Путином у застоју послије масовних убистава

- Председник Француске Емануел Макрон изјавио је данас да је његов дијалог са председником Русије Владимиром Путином у застоју након што су откривена масовна убиства у Украјини.

Свијет 18.04.2022 | 20:56
Дијалог с Путином у застоју послије масовних убистава

"Од масакра које смо открили у Бучи и другим градовима рат је добио другачији ток, тако да од тада нисам више директно разговарао с њим, али не искључујем да ћу то учинити у будућности", рекао је Макрон за телевизију Франс 5, пренео је Ројтерс.

На питање да ли ће посетити престоницу Украјине Кијев, председник Француске је казао да ће отићи тамо када буде могао да донесе нешто корисно, а не да би показао своју подршку.

(Тањуг Фото: Тањуг/АП)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Фениx

19.04.2022 02:25

Само погрешне политике,погрешне свуда по свјету.Западне земље траже од Русије и Руског народа да клекне,и од нас исто траже.Да погнемо главу на све говоре мржње и вредјања из Федерације.Пуна су уста политичара из Федерације како нас треба средити по њиховим жељама али невиде нити осудјују ни они ни свјет злочине почињене према Српском народу па самим тим нема слоге и мира,па тако и према Русима.Нико их непита"гдје је проблем"? Само осуде,осуде према Русији а Украина напаћена невинашцад и ту нема договора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демократа

19.04.2022 04:32

Види ти малог Наполеона и он се јавља. Шта није ти успео план да извучеш своје НАТО силедзије из Мариупоља. Хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАТО

19.04.2022 12:59

Је одавно у Украјини и осоколио сва недјела и братозбилацки рат, инаце руси не би реаговали, но преврсило сваку мјеру...

Name

Све те сто саљу

19.04.2022 13:01

Обицно нису аутохтони французи.... Знају запафни лицемјери кога гурају у смрт....Није им ни до једних ни до других...