Dijalog s Putinom u zastoju poslije masovnih ubistava

- Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas da je njegov dijalog sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u zastoju nakon što su otkrivena masovna ubistva u Ukrajini.

Svijet 18.04.2022 | 20:56
Dijalog s Putinom u zastoju poslije masovnih ubistava

"Od masakra koje smo otkrili u Buči i drugim gradovima rat je dobio drugačiji tok, tako da od tada nisam više direktno razgovarao s njim, ali ne isključujem da ću to učiniti u budućnosti", rekao je Makron za televiziju Frans 5, preneo je Rojters.

Na pitanje da li će posetiti prestonicu Ukrajine Kijev, predsednik Francuske je kazao da će otići tamo kada bude mogao da donese nešto korisno, a ne da bi pokazao svoju podršku.

(Tanjug Foto: Tanjug/AP)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Fenix

19.04.2022 02:25

Samo pogrešne politike,pogrešne svuda po svjetu.Zapadne zemlje traže od Rusije i Ruskog naroda da klekne,i od nas isto traže.Da pognemo glavu na sve govore mržnje i vredjanja iz Federacije.Puna su usta političara iz Federacije kako nas treba srediti po njihovim željama ali nevide niti osudjuju ni oni ni svjet zločine počinjene prema Srpskom narodu pa samim tim nema sloge i mira,pa tako i prema Rusima.Niko ih nepita"gdje je problem"? Samo osude,osude prema Rusiji a Ukraina napaćena nevinašcad i tu nema dogovora.

ODGOVORITE
Name

Demokrata

19.04.2022 04:32

Vidi ti malog Napoleona i on se javlja. Šta nije ti uspeo plan da izvučeš svoje NATO siledzije iz Mariupolja. Hahahahaha

ODGOVORITE
Name

NATO

19.04.2022 12:59

Je odavno u Ukrajini i osokolio sva nedjela i bratozbilacki rat, inace rusi ne bi reagovali, no prevrsilo svaku mjeru...

Name

Sve te sto salju

19.04.2022 13:01

Obicno nisu autohtoni francuzi.... Znaju zapafni licemjeri koga guraju u smrt....Nije im ni do jednih ni do drugih...