Петар Стругар обожава да проводи време са њима, а они уживају док их масира!

Да Петар Стругар обожава коње одавно је познато.Глумац свакодневно борави у друштву ових племенитих животиња, а сада је остварио и свој велики сан постао је власник једног коњичког клуба надомак Београда.

Забава 17.04.2022 | 15:51
Петар Стругар обожава да проводи време са њима, а они уживају док их масира!

– Тренутно у штали имамо 13 коња и четири су код нас у пансиону, односно у гостима. Остали су наши, за школу јахања и за спорт. Мислим да ће број коња расти. Мој пријатељ Бојан и ја сарађујемо већ неко време, радимо са мојим коњима које сам овако држао на неколико места у Београду. Онда смо дошли на идеју да направимо свој клуб. Волимо то, тиме се ионако бавимо по цео дан. Имамо школу јахања, теренско јахање, могућност бављења спортом. Бавићемо се и снимањем филмова, евентуално изнајмљивањем коња за снимања – открио је глумац у разговору за Блиц.

Petar Strugar, hipodrom
фото: Никола Анђић

Петар Стругар бави се јахањем већ десет година

– Сан из детињства почео сам да остварујем још пре десет година када сам почео да јашем, то ми је била жеља. Онда се родила и жеља да направим неки свој клуб, тако да, ево, остварују се снови и то је добра ствар – признао је својевремено глумац.

Сада је показао и како његови коњи уживају у правој масажи.

"Коњарство је однос узајамног давања и један од лепших гестова које можете да учините за ваше коње је да их након тренинга релаксирате", написао је глумац Инстаграму.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар