Нови детаљи о смрти Муамера Зукорлића: Огласио се Усаме

Државно тужилаштво Босне и Херцеговине (БиХ) је покренуло процедуру да се укључи у процес истраге о узроку смрти Муамера Зукорлића, сазнаје Прва телевизија.

Србија 17.04.2022 | 10:04
Нови детаљи о смрти Муамера Зукорлића: Огласио се Усаме

"Државно тужилаштво БиХ је покренуло процедуру да се укључи у процес истраге, јер је муфтија Зукорлић био и држављанин те земље, а и ми смо кроз кривичну пријаву затражили да се формира међународна експертиза, која би извршила ексхумацију и обдукцију да би се целокупна истрага урадила на најбољи могући начин, да не би сутра било ко оставио трагове сумње у коначне резултате истраге", казао је Усаме Зукорлић.

Породица је кривичну пријаву против непознатог лица поднела Републичком тужилаштву, а надлежност је преузело Више тужилаштво у Новом Пазару.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

17.04.2022 08:51

И треба да покренете ако је био и држављанин БиХ. Али имате ви и својих држављана који су настрадали под сумњивим околностима па ништа неподузимате. Случај Мемић и Драгичевић су највећа срамота државе БиХ послије толико година прикривања и лажи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадро

17.04.2022 11:35

Свакако , неопходно је узрок смрти установити ! Ко не жели истину, може повући сумњу , учешћа у злочину ако га је било .

Name

Ре

17.04.2022 16:05

Па то тужилаштво није никада ништа ријешило, а да сад рјешава случајеве из друге државе.

Name

Xxx

17.04.2022 09:33

Нек свако ради свој посао нетребасе нико петљати у туде способности.

ОДГОВОРИТЕ