Мушкарац брутално претукао жену и пса на улици (ВИДЕО)

И.Б. осумњичен да је јуче у Земуну претукао жену С.В. и њеног пса лабрадора ухапшен је, сазнаје Курир.

Србија 16.04.2022 | 18:07
Мушкарац брутално претукао жену и пса на улици (ВИДЕО)

Подсетимо, снимак бруталног насиља узнемирио је грађане Србије, а понашање И.Б. наишло је на оштру осуду јавности.

- Иначе И.Б. је од раније познат полицији због насилничког понашања и тренутно се налази на условној слободи - каже извор Курира и додаје да је привођење И.Б. наложило тужилаштво.

Подсетимо, на снимку овог напада види се, наиме, како на поду лежи жена док се око ње боре два пса, један, претпоставља се њен, који је без повоца и други у власништву мушкарца који стоји изнад њих видно изнервиран тучом паса, те почиње да шутира прво животињу, а након тога и да удара жену која лежи на поду и држи његовог пса.

- Не вуци мог пса, не вуци мог пса! Где ти је поводац - урлао је разјарени мушкарац. Након што је овај брутални напад наишао на ошту осуду јавности, мушкарац са снимка И. Б. покушао је да се оправда речима "да је он љубитељ животиња и да је покушао да спасе свог пса".

- Нисам склон насиљу, био сам у стању афекта, мислио сам да ће мог пса удавити. После снимка који сам гледао, извињавам се тој жени, хтео сам само да је одгурнем што даље од животиње - рекао је И. Б. за Курир с намером да оправда своје насиље.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy МОЈ БЕОГРАД (@мој_бео_град_)

(Курир.рс)

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Мирослав

16.04.2022 16:15

Да је ухапсен, то није довољно, правде це бити кад га осуде и стрпају у затвор. Бедник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

17.04.2022 09:36

Њен пас без поводца је напао његовог пса. Она је онда узела његовог пса и почела да га дави. Мушкарац са псом на поводцу је 100% у праву

Name

Блок

16.04.2022 16:17

Засто јој пас није на узици?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.04.2022 17:26

То није разлог да туче жену. А право питање је зашто његов пас нема корпу, с обзиром да се ради о опасном псу.

Name

Грађанин другог реда

16.04.2022 19:00

Овај је магарчина права! Има ли та жена икога мушкога на планети?

Name

Културан поглед

16.04.2022 16:24

Имали неко паметан,да схвати да зивотње пси мотају инати повез заститу :гризне цељусти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј

16.04.2022 17:13

Тучес цуру због дзукеле срам те било силедзијо! Пробај се залетити на себи равног па ћес видети како цес попустити. Фуј манијачw!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј 2

16.04.2022 17:31

Па шта је човјек овдје лоше урадио? Роспија нема поводца а пашче напада другог хајвана. Онда би и инсана. Шта џалтара мисли да је она?

Name

Ре

16.04.2022 21:05

Па и његов пас би морао имати брњицу

Name

Фуј

16.04.2022 17:36

Какав кретен... А и ви идиоти гдје поводац,гдје поводац јел то разлог да је бије стоко, Да је ваша супруга или ћерка у питању ,дали би били такви душебризници или би му обе руке поломили ... Пречи вам пас од особе фуј зато и јесте све овако како јесте ... Изгубили морални компас... Само помислите да бије ваше дјете ... Ваљда ће те схватити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

О каквој врсти пса

16.04.2022 19:46

...је ријеч? Вучјак, пит булл, доберман или ротвајлер? То су опасне пасмине! Људи се курче с њима, било мушко или женско па га пусте без ланца како би показали да су добро одгојили пса и да никога неће напасти... На сâм призор ових паса човјека обузме страх. Не зна онај који се плаши пâса да ли пас неће или хоће напасти... Ово је природна реакција. Куја на двије ноге мисли да је фаца!? Нека је попила батина! Кујурина глупа!

Name

Приједорцанин М.

16.04.2022 20:49

И ова зена није исправна.ко вода кера мора да постује прописе.

Name

О Содзу

17.04.2022 07:41

Мајмуне треба тебе пребити сто ститис мајмуна који је изасао из затвора и бије зену? Гдје је мозак? То су ови застита свега дзукела изуједа дјете нема везе ста он зна зивотиња бла бла. Ма и вас треба стемељити

Name

Нострадамус

16.04.2022 20:39

Осудјујем такво понасање,али како сам ја схватио цовјек је водио свог пса на узици,док је зена свог пса пустила соободно да хода. Онда је њен пас напао његовог онда је он реаговао насилницко сто је за осуду. Цује се како јој говори сто не води свог пса на узици. У сваком слуцају сукоб због паса и не могу као мускарац да разумијем такво понасање према зени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зашто се чудите

16.04.2022 21:37

Овако ради Путин у Украјини. То је та слобода убијања. Удара те ни крива ни дужна. То је чисти Дивљи запад. Овакве болеснике у ћорку. Па кад се отријезни онда пустити да живи. Од њега нема друштво никакве користи. Ово да мене неко пита, метак у чело по кратком поступку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

16.04.2022 22:31

Под прво: Лабрадор треба да буде на поводцу а посебно јер је велики пас колико год да је послушан, Под друго: Оба пса треба да имају брњицу јер су велики пси, Под треће: Не одобравам ниједно насиље тако да надам се да ће за овога бити тешка казна а посебно јер је познат већ полицији. П.С Дотични каже да воли животиње и да иначе није насилан па мене занима, до када ћете се ви мушкарци се већином понашати као тешки клошари и увијек кривите друге за своје поступке или што су вас други повриједили.? ТРЕБА ВАС НА ЛОМАЧИ СПАЛИТИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

17.04.2022 00:13

Ставиш псу поводац и све је у реду. Шта би било да тај пас нападне нечије дијете? Да ли би тад био проблем? Њега треба ухапсити, а њој наплатити дебелу казну због шетања пса без поводца. Није се једном десило да пси нападну људе и дјецу. Да ли би водали по Европи без поводца? САМО ПУЦАТИ ПО ЏЕПУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

17.04.2022 07:52

Ови што шетају Цуке, увјек их сматрам чудацима , на крају су то јавно показали ! У комшилуку има особа које имају малу Дјецу и Пса, како примјетим, више пажње посвећују Псу него властитој Дјеци ! Зар то није чудно ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

17.04.2022 09:08

Крива је зена јер пас није на поводцу,крив је и овај кретен јер пас нема брњицу,али то нема овде никакве везе са овим насиљем над једном зеном.На крају це највеци кривац испасти судија који овог кретена неце осудити на казну затвора због насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

17.04.2022 16:22

Лично осуђујем сваку врсту насиља, али зар је животињама мјесто на улици? Нормалан свијет не може да се креће због ових чудака који водају ћукења и глуме душебрижнике (ако их уоште и водају?). Закон треба да забрани извођење ових крволочних животиња међу људе али тешко да ће се то икад десити јер закон више штити животиње него људе. Све у свему отишли смо у бившег аустријског канцелара дефинитивно.

ОДГОВОРИТЕ