Muškarac brutalno pretukao ženu i psa na ulici (VIDEO)

I.B. osumnjičen da je juče u Zemunu pretukao ženu S.V. i njenog psa labradora uhapšen je, saznaje Kurir.

Srbija 16.04.2022 | 18:07
Muškarac brutalno pretukao ženu i psa na ulici (VIDEO)

Podsetimo, snimak brutalnog nasilja uznemirio je građane Srbije, a ponašanje I.B. naišlo je na oštru osudu javnosti.

- Inače I.B. je od ranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja i trenutno se nalazi na uslovnoj slobodi - kaže izvor Kurira i dodaje da je privođenje I.B. naložilo tužilaštvo.

Podsetimo, na snimku ovog napada vidi se, naime, kako na podu leži žena dok se oko nje bore dva psa, jedan, pretpostavlja se njen, koji je bez povoca i drugi u vlasništvu muškarca koji stoji iznad njih vidno iznerviran tučom pasa, te počinje da šutira prvo životinju, a nakon toga i da udara ženu koja leži na podu i drži njegovog psa.

- Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa! Gde ti je povodac - urlao je razjareni muškarac. Nakon što je ovaj brutalni napad naišao na oštu osudu javnosti, muškarac sa snimka I. B. pokušao je da se opravda rečima "da je on ljubitelj životinja i da je pokušao da spase svog psa".

- Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje - rekao je I. B. za Kurir s namerom da opravda svoje nasilje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

(Kurir.rs)

Komentari / 20

Ostavite komentar
Name

Miroslav

16.04.2022 16:15

Da je uhapsen, to nije dovoljno, pravde ce biti kad ga osude i strpaju u zatvor. Bednik.

ODGOVORITE
Name

Boris

17.04.2022 09:36

Njen pas bez povodca je napao njegovog psa. Ona je onda uzela njegovog psa i počela da ga davi. Muškarac sa psom na povodcu je 100% u pravu

Name

Blok

16.04.2022 16:17

Zasto joj pas nije na uzici?

ODGOVORITE
Name

Re

16.04.2022 17:26

To nije razlog da tuče ženu. A pravo pitanje je zašto njegov pas nema korpu, s obzirom da se radi o opasnom psu.

Name

Građanin drugog reda

16.04.2022 19:00

Ovaj je magarčina prava! Ima li ta žena ikoga muškoga na planeti?

Name

Kulturan pogled

16.04.2022 16:24

Imali neko pametan,da shvati da zivotnje psi motaju inati povez zastitu :grizne celjusti.

ODGOVORITE
Name

Fuj

16.04.2022 17:13

Tučes curu zbog dzukele sram te bilo siledzijo! Probaj se zaletiti na sebi ravnog pa ćes videti kako ces popustiti. Fuj manijačw!

ODGOVORITE
Name

Fuj 2

16.04.2022 17:31

Pa šta je čovjek ovdje loše uradio? Rospija nema povodca a pašče napada drugog hajvana. Onda bi i insana. Šta džaltara misli da je ona?

Name

Re

16.04.2022 21:05

Pa i njegov pas bi morao imati brnjicu

Name

Fuj

16.04.2022 17:36

Kakav kreten... A i vi idioti gdje povodac,gdje povodac jel to razlog da je bije stoko, Da je vaša supruga ili ćerka u pitanju ,dali bi bili takvi dušebriznici ili bi mu obe ruke polomili ... Preči vam pas od osobe fuj zato i jeste sve ovako kako jeste ... Izgubili moralni kompas... Samo pomislite da bije vaše djete ... Valjda će te shvatiti...

ODGOVORITE
Name

O kakvoj vrsti psa

16.04.2022 19:46

...je riječ? Vučjak, pit bull, doberman ili rotvajler? To su opasne pasmine! Ljudi se kurče s njima, bilo muško ili žensko pa ga puste bez lanca kako bi pokazali da su dobro odgojili psa i da nikoga neće napasti... Na sâm prizor ovih pasa čovjeka obuzme strah. Ne zna onaj koji se plaši pâsa da li pas neće ili hoće napasti... Ovo je prirodna reakcija. Kuja na dvije noge misli da je faca!? Neka je popila batina! Kujurina glupa!

Name

Prijedorcanin M.

16.04.2022 20:49

I ova zena nije ispravna.ko voda kera mora da postuje propise.

Name

O Sodzu

17.04.2022 07:41

Majmune treba tebe prebiti sto stitis majmuna koji je izasao iz zatvora i bije zenu? Gdje je mozak? To su ovi zastita svega dzukela izujeda djete nema veze sta on zna zivotinja bla bla. Ma i vas treba stemeljiti

Name

Nostradamus

16.04.2022 20:39

Osudjujem takvo ponasanje,ali kako sam ja shvatio covjek je vodio svog psa na uzici,dok je zena svog psa pustila soobodno da hoda. Onda je njen pas napao njegovog onda je on reagovao nasilnicko sto je za osudu. Cuje se kako joj govori sto ne vodi svog psa na uzici. U svakom slucaju sukob zbog pasa i ne mogu kao muskarac da razumijem takvo ponasanje prema zeni.

ODGOVORITE
Name

Zašto se čudite

16.04.2022 21:37

Ovako radi Putin u Ukrajini. To je ta sloboda ubijanja. Udara te ni kriva ni dužna. To je čisti Divlji zapad. Ovakve bolesnike u ćorku. Pa kad se otrijezni onda pustiti da živi. Od njega nema društvo nikakve koristi. Ovo da mene neko pita, metak u čelo po kratkom postupku.

ODGOVORITE
Name

Sandra

16.04.2022 22:31

Pod prvo: Labrador treba da bude na povodcu a posebno jer je veliki pas koliko god da je poslušan, Pod drugo: Oba psa treba da imaju brnjicu jer su veliki psi, Pod treće: Ne odobravam nijedno nasilje tako da nadam se da će za ovoga biti teška kazna a posebno jer je poznat već policiji. P.S Dotični kaže da voli životinje i da inače nije nasilan pa mene zanima, do kada ćete se vi muškarci se većinom ponašati kao teški klošari i uvijek krivite druge za svoje postupke ili što su vas drugi povrijedili.? TREBA VAS NA LOMAČI SPALITI!!!

ODGOVORITE
Name

Sudija

17.04.2022 00:13

Staviš psu povodac i sve je u redu. Šta bi bilo da taj pas napadne nečije dijete? Da li bi tad bio problem? Njega treba uhapsiti, a njoj naplatiti debelu kaznu zbog šetanja psa bez povodca. Nije se jednom desilo da psi napadnu ljude i djecu. Da li bi vodali po Evropi bez povodca? SAMO PUCATI PO DŽEPU

ODGOVORITE
Name

Iskreno

17.04.2022 07:52

Ovi što šetaju Cuke, uvjek ih smatram čudacima , na kraju su to javno pokazali ! U komšiluku ima osoba koje imaju malu Djecu i Psa, kako primjetim, više pažnje posvećuju Psu nego vlastitoj Djeci ! Zar to nije čudno ?

ODGOVORITE
Name

Davor

17.04.2022 09:08

Kriva je zena jer pas nije na povodcu,kriv je i ovaj kreten jer pas nema brnjicu,ali to nema ovde nikakve veze sa ovim nasiljem nad jednom zenom.Na kraju ce najveci krivac ispasti sudija koji ovog kretena nece osuditi na kaznu zatvora zbog nasilja.

ODGOVORITE
Name

Stojan

17.04.2022 16:22

Лично осуђујем сваку врсту насиља, али зар је животињама мјесто на улици? Нормалан свијет не може да се креће због ових чудака који водају ћукења и глуме душебрижнике (ако их уоште и водају?). Закон треба да забрани извођење ових крволочних животиња међу људе али тешко да ће се то икад десити јер закон више штити животиње него људе. Све у свему отишли смо у бившег аустријског канцелара дефинитивно.

ODGOVORITE