Даша из групе "Легенде" повредио главу пред концерт!

Само пет дана уочи концерта групе "Легенде", фронтмен Зоран Дашић Даша повредио је главу, а сада је открио шта се десило, али и какве су последице.

Забава 16.04.2022 | 18:12
Даша из групе "Легенде" повредио главу пред концерт!

Истиче да о повреди није желео јавно да прича како не би покварио тренутак славе и концерта на који су дуго чекали услед пандемије. Међутим, оно што га сад брине није повреда, већ то што се о музичком спектаклу и 35 година рада чувене групе слабо говорило у медијима.

Zoran Dašić Daša
фото: Принтсцреен

- Да сам скинуо шешир вероватно би се писало сваки дан - започиње разговор и објашњава шта се десило само пет дана пред концерт.

- Имам велику посекотину на глави јер сам пао баш ред концерт, четрнаест копчи. Да сам то показао, вероватно би сви писали, али ја сам ставио шешир да то изгледа елегантно и на концерту сам био као Боб Дилан - открио је, а затим се дотакао реакције његових колега.

- Питали су се да ли сам баш пред концерт морао да се повредим, па нисам темпирао (смех). И то на најсмешнији начин сам пао, износио сам цвеће на тераси, саплео се на праг и ударио у металну ограду. Стајало ми је то цвеће целу зиму у ходнику и пошто је био сунчан дан хтео сам да га изнесем на терасу. Ма то је била само секунда - истакао је фронтмен групе.

Даша тврди да пад није оставио последице јер је, како каже, урадио све анализе уочи самог концерта за који истиче да је био и више него успешан.

- Све је идеално, радио сам скенер мозга, примио тетанус, добио антибиотике тако да је све под контролом. То је професионалност и битно да је све прошло. Вече концерта је било победничко - рекао је Даша који је концертом обележио тридесет и пет година успешне каријере чувене групе.

Zoran Dašić Daša
фото: Ненад Костић

(Курир.рс/Гранд)

Коментари / 0

Оставите коментар