Ивану Марјановићу потребна помоћ добрих људи

Да би видио на оба ока, Ивану Марјановићу из Бијељине потребна је помоћ добрих људи.

Република Српска 15.04.2022 | 21:00
Ивану Марјановићу потребна помоћ добрих људи

Дјечаку је дијагностификована хиперметропија, односно, далековидност средњег степена, а једино могу му помоћи љекари у Новом Саду, али његова породица нема новца за лијечење.

Петнаестогодишњи Иван Марјановић наставља своју борбу за вид. Како вријеме одмиче, он све слабије види, а више ни наставу у школи не може редовно да прати. Љекари полажу наду у додатне терапије, али је за даље лијечење потребан новац.

“Он има проблем од рођења, треба да иде на операцију И на третмане на свака три мјесеца у Нови Сад, али ми нисмо у могућности да обезбиједимо тај новац.  Један третман кошта око хиљаду марака, с тим што треба да добија И ињекције које коштају по сто евра, такође би требао да борави десет дана у болници у Новом Саду” испричала је Иванова мајка Ружица Марјановић.

Марјановићи тешко живе, подстанари су…, родитељи нису запослени, а хране четворо дјеце.

“Имамо та примања, дјечији додатак , од тога сам стан платила, а следећи мјесец не знам ни сама шта ћу”, каже Ружица И додаје да додатак износи 410 марака  и добија за троје дјеце, док за најстаријег немам право јер он већ има седамнаест година.

Мајка Ружица је беспомоћна, каже, да се њен син све више повлачи у себе И да губи наду у потпуно излијечење...А И она је, признаје, на рубу снаге у грчевитој борби за голи живот…

“Тешко, вјерујте да сам под таблетама, не знам шта да вам кажем”, рекла је Ружица на крају разговора..

Добри људи су већ неколико пута помогли Ивану, али лечење се, нажалост, одужило. Породица и овај пут упућује апел за помоћ, како би њихов син прогледао.

Контакт телефон за помоћ: 065/627-211

Сбер банка:   567-345-59000161-78

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар