Једну ствар Беки Бекић увек је носио а сада открива због чега!

Певач Беки Бекић важи за једног од омиљених колега на естрадној сцени због свеоје позитивне и веселе енергије којом зрачи где год да се појави и осмеха по којем га сви знају.

Забава 13.04.2022 | 17:44
Једну ствар Беки Бекић увек је носио а сада открива због чега!

Беки је дуги низ година на естрадној сцени и може се похвалити каријером са пуно хитова и без скандала, а сада се присетио како је то изгледало када се први пут појавио на малим екранима и шта су му тада саветовале његове старије и искусније колеге.

Он је испричао колико су се времена променила када је он почео каријеру па до сада.

- То је сад нешто ново, то је нови талас... Нас су учили кад смо ми почињали да се појављујемо малтене у истом, ја сам се увек питао зашто, а они су ми рекли: "па да би те запамтили". Кад сам снимио песму "Ех, кад би се ти вратила", изабрали су ми један џемпер и рекли су ми: "У овом ћеш нон-стоп да се појављујеш да би те људи замаптили" - испричао је певач у емисији "Песмом за душу" и додао:

- Треба ићи корак бар унапред, сређивати се другачије, али не претерано. Ја разумем велике звезде које су препознатљиве, без обзира да ли су плаве, жуте... Али почетнице не требају то да раде.

Beki Bekić
ФОТО: МАРИНА ЛОПИЧИЋ

(Курир.рс/Грандонлине)

Коментари / 0

Оставите коментар