"Пустите нас да мијењамо власт на изборима"

- Пустите нас да радимо, да стварамо, да преузмемо одговорност, да живимо, да покажемо да може и боље. Рјешења су надохват руке, пустите нас да мијењамо власт на изборима“, поручио је Станишић.

Република Српска 13.04.2022 | 15:10
"Пустите нас да мијењамо власт на изборима"

- Гдје је та будућност коју су нам обећавали? И власт и међународна заједница, сви су се клели у младе, у просперитет, у бољи живот, а данас, четврт вијека касније, са насловних страна у БиХ и из ТВ дневника само што не пуца.

Овако је Милош Станишић, одборник ДНС у Бијељини, прокоментарисао посљедња дешавања у Републици Српској и атмосфери која је услиједила након што је високи представник поново употријебио бонска овлаштења и тако обезвриједио значај институција Републике Српске.

„Млад сам и ушао сам у политику да скренем пажњу на стварне животне проблеме и да укажем на то да заиста постоје рјешења. Међутим, чини ми се да се све ради тако да рјешења и живот никад не дођу на дневни ред. Невјероватно је колико често чујемо од странаца да грађани треба да преузму одговорност, али како да је преузмемо – тако што ћемо се борити са вјетрењачама, док заједно сви, и домаћи и странци, пуните наше насловне стране и стварате лошу атмосферу“ – навео је Станишић.

Каже да је у 2022. године, након двије изгубљене године борбе са пандемијом, очекивао истински залет и то посебно за младе, који су највише времена изгубили.

„Али, шта смо добили – ни мрву живота и наде. Само понижавање институција - Народне скупштине Републике Српске, санкције функционерима, међусобни политички рат и увреде, и са свих страна вијести о пријетњама и угроженим животима. Пустите нас да радимо, да стварамо, да преузмемо одговорност, да живимо, да покажемо да може и боље. Рјешења су надохват руке, пустите нас да мијењамо власт на изборима“, поручио је Станишић.

(БН) 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Хоцете

13.04.2022 13:18

Да је све васе ... Ко вам брани ... Правити нереда не мозе ... Моја власт нисте ... Ја ето колко има људи ... Да ли хоцес да будес владар над мном ... Да знам да ли те/вас треба уклонити гдје год се то мозе ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ликвидација

13.04.2022 13:23

Лидера опозиционих банди заговорена, после тероризма ових банди ... Дотле цемо опозициону банду брисати и удаљавати одакле се год мозе и гдје год је могуце ... Уредниства злоцинацких телевизија су активна процес детоксикације свих нас од васе (телевизијске) банде ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свакодневне теме

13.04.2022 13:23

Бореновицев тероризам и како се понасати у одредјеним опозиционо терористицким ситуацијама ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоx

13.04.2022 13:27

Ти да мјењаш власт....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

13.04.2022 13:33

Дај какво мијењање власти од стране градјана. Странци су требали се пуно раније укљуцити. Опозиција је и поред свих мана власти показала своју неспособност да освоји власт до сада. Без стране интервенције је теско ове багре се ријесит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

13.04.2022 13:42

Добар децко,стета сто це изгорити у ДНСу,а јос веца сто је он на снимку са Бегицем :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац!!

13.04.2022 13:51

На страни сам младих,под условима да нису већ заражени папак синдромом и да су програми које презентирају и са којима желе учешће у власти буду и јесу транспарентни . Одговорност за пропусте подносе онима који их изаберу и одступе кад ту учине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

13.04.2022 13:57

Човек одлично размишља и прича. Треба нам умереност, а не одмах на нож, што ради позиција и опозиција. А Сарајево трља руке, као и овај швабо тз високи. Сарајеви и тз високом морамо показати да поштујемо своје институције и да је наш императив РС. Ако им дозволимо, сву влас ће из Бања Луке пренети на сарајевску махалу, па ће мо ићи код Барироваца по милост, као у доба турских султана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.04.2022 15:45

Још ниси апаурин попио. Какво Сарајево болан небио. Почисти ти своје двориште а за комшије небрини. Код њих одма оставка а код нас у прса се бусају. А за инвестиције вјерујем да це мо већина у ФБиХ по плату. Ако нисам у праву питај ове што граниче са њима гдје раде и зарађују.

Name

БОБ РОЦК

13.04.2022 14:06

Немој мудровати, само слушајте Вукана, он једини указује на све проблеме ове земље, у главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роцко

13.04.2022 16:54

Пустамо те..Ајд иди сад !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Их брате Станисицу

14.04.2022 04:22

Ко и где јос данас мења власт на изборима?Није модерно брате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

40 Британских обавештајаца

14.04.2022 05:10

Шта то Тројанци причају,избори ће по традицији бити покрадени,какви избори,силом дошао,силом ће и отићи!

ОДГОВОРИТЕ