"Pustite nas da mijenjamo vlast na izborima"

- Pustite nas da radimo, da stvaramo, da preuzmemo odgovornost, da živimo, da pokažemo da može i bolje. Rješenja su nadohvat ruke, pustite nas da mijenjamo vlast na izborima“, poručio je Stanišić.

Republika Srpska 13.04.2022 | 15:10
"Pustite nas da mijenjamo vlast na izborima"

- Gdje je ta budućnost koju su nam obećavali? I vlast i međunarodna zajednica, svi su se kleli u mlade, u prosperitet, u bolji život, a danas, četvrt vijeka kasnije, sa naslovnih strana u BiH i iz TV dnevnika samo što ne puca.

Ovako je Miloš Stanišić, odbornik DNS u Bijeljini, prokomentarisao posljednja dešavanja u Republici Srpskoj i atmosferi koja je uslijedila nakon što je visoki predstavnik ponovo upotrijebio bonska ovlaštenja i tako obezvrijedio značaj institucija Republike Srpske.

„Mlad sam i ušao sam u politiku da skrenem pažnju na stvarne životne probleme i da ukažem na to da zaista postoje rješenja. Međutim, čini mi se da se sve radi tako da rješenja i život nikad ne dođu na dnevni red. Nevjerovatno je koliko često čujemo od stranaca da građani treba da preuzmu odgovornost, ali kako da je preuzmemo – tako što ćemo se boriti sa vjetrenjačama, dok zajedno svi, i domaći i stranci, punite naše naslovne strane i stvarate lošu atmosferu“ – naveo je Stanišić.

Кaže da je u 2022. godine, nakon dvije izgubljene godine borbe sa pandemijom, očekivao istinski zalet i to posebno za mlade, koji su najviše vremena izgubili.

„Ali, šta smo dobili – ni mrvu života i nade. Samo ponižavanje institucija - Narodne skupštine Republike Srpske, sankcije funkcionerima, međusobni politički rat i uvrede, i sa svih strana vijesti o prijetnjama i ugroženim životima. Pustite nas da radimo, da stvaramo, da preuzmemo odgovornost, da živimo, da pokažemo da može i bolje. Rješenja su nadohvat ruke, pustite nas da mijenjamo vlast na izborima“, poručio je Stanišić.

(BN) 

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Hocete

13.04.2022 13:18

Da je sve vase ... Ko vam brani ... Praviti nereda ne moze ... Moja vlast niste ... Ja eto kolko ima ljudi ... Da li hoces da budes vladar nad mnom ... Da znam da li te/vas treba ukloniti gdje god se to moze ...

ODGOVORITE
Name

Likvidacija

13.04.2022 13:23

Lidera opozicionih bandi zagovorena, posle terorizma ovih bandi ... Dotle cemo opozicionu bandu brisati i udaljavati odakle se god moze i gdje god je moguce ... Urednistva zlocinackih televizija su aktivna proces detoksikacije svih nas od vase (televizijske) bande ...

ODGOVORITE
Name

Svakodnevne teme

13.04.2022 13:23

Borenovicev terorizam i kako se ponasati u odredjenim opoziciono teroristickim situacijama ....

ODGOVORITE
Name

Zox

13.04.2022 13:27

Ti da mjenjaš vlast....

ODGOVORITE
Name

Bl

13.04.2022 13:33

Daj kakvo mijenjanje vlasti od strane gradjana. Stranci su trebali se puno ranije ukljuciti. Opozicija je i pored svih mana vlasti pokazala svoju nesposobnost da osvoji vlast do sada. Bez strane intervencije je tesko ove bagre se rijesit.

ODGOVORITE
Name

Maja

13.04.2022 13:42

Dobar decko,steta sto ce izgoriti u DNSu,a jos veca sto je on na snimku sa Begicem :(

ODGOVORITE
Name

Drekavac!!

13.04.2022 13:51

Na strani sam mladih,pod uslovima da nisu već zaraženi papak sindromom i da su programi koje prezentiraju i sa kojima žele učešće u vlasti budu i jesu transparentni . Odgovornost za propuste podnose onima koji ih izaberu i odstupe kad tu učine!

ODGOVORITE
Name

Miroslav

13.04.2022 13:57

Čovek odlično razmišlja i priča. Treba nam umerenost, a ne odmah na nož, što radi pozicija i opozicija. A Sarajevo trlja ruke, kao i ovaj švabo tz visoki. Sarajevi i tz visokom moramo pokazati da poštujemo svoje institucije i da je naš imperativ RS. Ako im dozvolimo, svu vlas će iz Banja Luke preneti na sarajevsku mahalu, pa će mo ići kod Barirovaca po milost, kao u doba turskih sultana.

ODGOVORITE
Name

Re

13.04.2022 15:45

Još nisi apaurin popio. Kakvo Sarajevo bolan nebio. Počisti ti svoje dvorište a za komšije nebrini. Kod njih odma ostavka a kod nas u prsa se busaju. A za investicije vjerujem da ce mo većina u FBiH po platu. Ako nisam u pravu pitaj ove što graniče sa njima gdje rade i zarađuju.

Name

BOB ROCK

13.04.2022 14:06

Nemoj mudrovati, samo slušajte Vukana, on jedini ukazuje na sve probleme ove zemlje, u glavu

ODGOVORITE
Name

Rocko

13.04.2022 16:54

Pustamo te..Ajd idi sad !

ODGOVORITE
Name

Ih brate Stanisicu

14.04.2022 04:22

Ko i gde jos danas menja vlast na izborima?Nije moderno brate.

ODGOVORITE
Name

40 Britanskih obaveštajaca

14.04.2022 05:10

Šta to Trojanci pričaju,izbori će po tradiciji biti pokradeni,kakvi izbori,silom došao,silom će i otići!

ODGOVORITE