Брус Вилис се припремао за повлачење из глуме: Распродао имовину!

Славни глумац Брус Вилис већ неко време се припремао за живот с болешћу. Због тога је продао и своју имовину у вредности од 65 милиона долара, тврде његови пријатељи, а преноси Паге Сиx.

Забава 12.04.2022 | 20:32
Брус Вилис се припремао за повлачење из глуме: Распродао имовину!

“Брус се већ дуго времена припрема за овај тренутак. Знао је да ће му се здравствено стање погоршати и да ће доћи време када његова зарада неће бити тако велика као некад. Такође, знао је и да му бројна имања и станови између којих је путовао на крају неће бити потребни и да ће уместо тога морати да живи у сигурном породичном окружењу”, рекао је извор за Сиx Паге.

 
Brus Vilis
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

"С обзиром на то да је продао већину своје имовине у задњих неколико година, очито је да се већ годинама припремао на то да ће морати да поједностави свој живот", признао је извор.

Године 2018. продао је луксузни пентхаус поред Централ Парка по цени од 17,7 милиона долара. Затим, у децембру 2019. Вилис и супруга Ема Хеминг продали су своје имање у Вестчестеру, у Њујорку за 7,66 милиона долара. Након тога, продао је имање на острвима Теркс и Кејкос за 27 милиона долара.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/14/20/2946651_профимедиа0654929224_фф.јпг?вер=1649753130" алт="Брус Вилис" />
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Вилис је тада рекао: "Једини разлог зашто одустајемо од тога је тај што смо тако далеко од наше породице у Калифорнији, због чега смо одлучили да се вратимо на западну обалу и тамо оснујемо свој дом." Затим је дао 9,8 милиона долара за нову вилу у Брентвуду у Калифорнији.

Подсетимо, пре две недеље је породица <а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/поп-култура/3903155/ово-су-култне-улоге-по-којима-цемо-памтити-јунака-насег-детињства-бруса-вилиса-видео-анкета" таргет="_бланк" рел="ноопенер">познатог глумца објавила да ће се Вилис повући из глуме након што му је дијагностикована афазија - поремећај који утиче на његову способност комуникације. У потпуности може да му одузме способност комуникације, а може бити узрокована можданим ударом или тумором на мозгу.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар