Велики су притисци, Вучић мудро спасава Србију

"Стравични притисци ће бити на нашу земљу и са једне и са друге стране... Вућић мудро спасава Србију у времену када се ближи сукоб НАТО-а и Русије - каже Ђукановић и додаје:

Република Српска 07.04.2022 | 23:08
Велики су притисци, Вучић мудро спасава Србију

- Рат у Украјини засјенио је предизборну кампању у Србији. У тој ситуацији социјалисти и опозиција су махали руским заставама, док је СНС на челу са Александром Вучићем водио рационалну политику, рекао је Владимир Ђукановић, функционер СНС, у емисији "Пулс" БН телевизије.

Он сматра да ће се рат и криза продубити, јер дефинитивно долази до сукоба Русије и НАТО-а, ми не можемо људе да лажемо.

"Стравични притисци ће бити на нашу земљу и са једне и са друге стране... Вућић мудро спасава Србију у времену када се ближи сукоб НАТО-а и Русије - каже Ђукановић и додаје:

"Прави си родољуб ако помажеш својој држави. Једном морамо да се оканемо тога да гледамо интересе других држава него да почнемо да гледамо себе. Важно је рећи да је Србија, поред Бјелорусије, једина европска земља која није увела санкције Русији".

Он истиче да је једина здраворазумска политика Србије војна неутралност, али да је у ери потпуног лудила када свијет постаје шизофрен, најважније сачувати мир.

"Нама је овдје приоритетни циљ да сачувамо мир на Балкану, јер наћи ће се и овдје нека будала која ће за нечије интересе да потпаљује ватру. БиХ је идеална за сукоб и ја молим и једне и друге и треће немојте да вас ико потпаљује да се сукобљавате. Мене уопште не занима да се ми враћамо у 1991 - 1992. годину. Мене занима да имамо економске односе, да се бизнис развија, да свако из Сарајева може у Београду да отвори фирму, да ради, запошљава. Интересује нас да нам дјеца остају овдје, а не да се гледамо преко нишана, не дај Боже, да се опет запуца. Кад вас молим маните се сукоба", казао је Ђукановић.

"Нас занима да Република Српска има своја права у склопу БиХ и да има право да остварује везе са Србијом". казао је Ђукановић.

Што се тиче српског света, он је рекао да ту не види ништа спорно, као што неби имао, како каже, ништа против "бошњачког света".

"Зашто ти шизофрени политичари у Сарајевуи имају тај алиби, ваљда зато што економски катастрофално стоји БиХ, па им је то једини алиби, да кажу то је Србија крива. Нас не занима да освајамо БиХ. Србију не занимају сукоби, већ економска сарадња са државама на западном Балкану", казао је Ђукановић у емисији Пулс БН телевизије.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Паук

07.04.2022 23:04

Нелапрдај, ко да се нешто питаш, наравно да није никоме до рата али ти говориш о рату Русије и НАТО-а па то је трећи свјетски рат о каквој неутралност причаш.Ако мора бити нека буде није нам први пут и жао ми је што је тако, али немојте да јебете народ са овим падавичарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило

08.04.2022 09:17

Ма ста реце битанго, и оста зив.?

Name

Бизон

08.04.2022 04:11

А шта Русија каже на то "спасавање Србије" ? Свакако ће бити још гласања, можда на дневни ред дође искључење Русије из УН?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе спаси нас

09.04.2022 06:35

Сто је за неке мудрост за друге није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

09.04.2022 12:36

Србија је на добро путу Yугославиа је нестала нестаце И србије бице Војводина,Сандзак,, Косово И то брзо.

ОДГОВОРИТЕ