Разводи се Ивана Шашић: Певачицу муж варао са женом 7 година старијом од ње!

Певачица и бивша учесница "Задруге" Ивана Шашић разводи се од Бојана Симића после пет година брака.

Забава 06.04.2022 | 20:38
Разводи се Ивана Шашић: Певачицу муж варао са женом 7 година старијом од ње!

Наиме, како је признала у својој првој исповести, сазнала је у уторак нешто због чега је одмах пресекла и скинула бурму, а већ у среду је била код адвоката, ког је овластила да покрене поступак за развод брака.

 

Ивана за медије није желела да открије тачан разлог за развод, као ни то шта је о свом мужу сазнала, а наводно је реч о превари! Наиме, Ивана је, као гром из ведра неба, сазнала да јој је супруг неверан, те да има паралелну везу и води двоструки живот.

- Ово је страшно што јој се десило, да жена појма нема шта јој се ради иза леђа! Бојан ју је варао, и то са женом која је седам година старија од Иване! Јуче је све сазнала. Ајде да је нека млађа, нека клинка, авантура, па и некако да разумеш, да он жели да има децу са неком млађом, пошто их са Иваном нема... Али ово, ово ни у лудилу нико није очекивао - прича извор близак певачици.

Извор каже да је певачица на суров начин сазнала за мужевљево неверство.

- Појма она није имала, него је та жена, која јој се спетљала са мужем, почела да је тражи по Шапцу и да се распитује "да ли је њихов брак валидан". Нашла се са Иваном и признала како стоје ствари, да је она већ извесно време с њеним мужем, који ју је убеђивао да је са Шашићком "само на папиру", а овој обећавао куле и градове, седео на две столице. Замислите ви то, замислите Ивану, која све то слуша и види? Да њу нека жена старија јури, тражи по Шапцу и прича да је с њеним мужем, па проверава да ли су они заједно или нису... Стварно, срамота - открива извор.

Певачица је исте секунде, чим је све сазнала, скинула бурму и одлучила да се разведе.

- Ивана је стварно поштена жена, искрено сада не зна шта ју је снашло. Тешко јој је. Живела је с тим човеком пет година, није имала појма с ким живи и шта јој ради иза леђа. Да њу вара са од ње седам година старијом женом, и то тако, да дозволи да је та жена тражи - додаје извор.

Ivana Šašić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Поводом тога огласила се и певачица која је на свом фб профилу написала:

"Да,све је то тачно,осим једне ситнице.

Није ме та жена јурила по Шапцу,већ се преко другарице распитивала о мом браку.Ја против те жене немам ништа,ми смо се чуле.Лагао је,муљао,петљао.Мени је говорио да ништа није крив,а пријатељима признао да ме је ипак преварио.Превара као превара,и није баук,многи је опросте.ЈА ИЗДАЈУ НЕ ПРАСТАМ!" написала је између осталог Ивана.

 

<ифраме стyле="бордер: ноне; оверфлоw: хидден;" срц="хттпс://www.фацебоок.цом/плугинс/пост.пхп?хреф=хттпс%3А%2Ф%2Фwww.фацебоок.цом%2Фивана.сасицдругипрофил%2Фпостс%2Ф5024198747698797&схоw_теxт=труе&wидтх=500" wидтх="500" хеигхт="246" фрамебордер="0" сцроллинг="но" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен"> (Курир.рс/Пинк/БН)

Коментари / 0

Оставите коментар