Тања Савић смањује трошкове, децу исписала из приватне школе!

Од када је остала без динара јер јој је муж покупио све паре, Тања Савић много рационалније троши новац који зарађује од наступа.

Забава 06.04.2022 | 17:45
Тања Савић смањује трошкове, децу исписала из приватне школе!

Како је осетила шта значи имати па немати, певачица је скресала трошкове на минимум, чак и када су њени синови Максим и Ђорђе у питању, пише Стар, преноси Информер.

 
Tanja Savić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

- Када је много имала, много је и трошила. Пре две године када је Душан буквално опљачкао, кренула је опет од нуле. Сваки наступ, сваки зарађени динар јој је важан. Пре короне деца су јој ишла у приватну Интернационалну школу на Сењаку где су наставу похађали на енглеском језику. Ту школу је <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3897677/открила-ста-јој-је-помогло-да-се-реси-дусана-тања-савиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Тања папрено плаћала на годишњем нивоу, али није јој било жао јер је улагала у своју децу и њихово знање. Тада ни њен муж Душан није хтео да чује да им деца иду у државну школу, већ је захтевао само најбоље за њих - открива извор близак Тањи.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/19/14/2953177_1321321321313_фф.јпг?вер=1649247586" алт="Тања Савић, Драшко Станивуковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Сада када су деца сама са њом и када сама одлучује о њиховом животу, Тања је отказала приватну школу како би смањила трошкове. Уписала их је у државну школу у Смедереву где и живе. Ту су сва деца из комшилука, а могу да иду пешака до школе што <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3901911/тања-оправдала-титулу-краљице-лапсуса" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Тањи много значи. У Смедереву их сви познају, па јој је некако много лакше, јер је у Београду стално била под стресом. Деца се не буне, свеједно им је где иду у школу, а Тањи значи, ем што им је близу, ем је ништа не кошта. Ипак, мора да поврати сав изгубљени новац како би поново могла да улаже у нове песме и спотове. Није јој лако, свакако, али бори се како уме и како може. Душан је полудео када је чуо да деца иду у државну школу, али како из Аустралије не може ништа да уради, тако је и остало - открио је извор.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/03/18/2930759_тања-савиц-2_фф.јпг?вер=1649247601" алт="Тања Савић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АТА ИМАГЕС

(Курир.рс/Стар)

Коментари / 0

Оставите коментар