Предложен притвор за Јеленка Кнежевића и Мирјану Вујовић

Полицијски службеници МУП-а РС, уз високе мјере осигурања, довезли су и предали у надлежност Тужилаштва БиХ осумњичене лишене слободе у наставку активности у борби против организованог криминала у акцијама “Транспортер” и “Стораге”.

Босна и Херцеговина 06.04.2022 | 15:27
Предложен притвор за Јеленка Кнежевића и Мирјану Вујовић

Поступајући тужилац Посебног одјела за организовани криминал, привредни криминал и корупцију, након испитивања осумњичених, у законском року упутио је приједлог за одређивање мјере притвора за двоје осумњичених који су лишени слободе у акцији полиције МУП-а РС, по налогу Тужилаштва Босне и Херцеговине.

Приједлог за одређивање мјере притвора предложен је за осумњичене Јеленка Кнежевића, рођеног 1971. године у општини Кнежево  држављанина БиХ и Мирјану Вујовић, рођену 1979. године у општини Билећа, држављанку БиХ.

Мјера притвора предложена је из због опасности од бјекства, као и опасности да би боравком на слободи осумњичени могли ометати истрагу, прикривати доказе и вршити утицај на свједоке или саучеснике или поново починити кривично дјело или довршити започето.

Осумњичени су под истрагом због постојања основане сумње да су починили кривично дјело неовлаштени промет опојним дрогама.

Осумњичени су под истрагом и терете се за организовано међународно кријумчарење већих количина опојних дрога марихуана - "скунк" и кокаин, које су кријумчарене на територију Босне и Херцеговине, ради даљег кријумчарења према земљама ЕУ.

Истрага у предмету интензивно се наставља.

(БН/Аваз) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ДУЖНИК

06.04.2022 14:46

КРСТА ЖАРКОВИЋ КРИМИНАЛАЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсиница

06.04.2022 15:13

Е моја Мирјана....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брза реакција

06.04.2022 17:13

Молим Тужилаштво да покрене истрагу око Крсте Жарковића који у Пореској управи ојадио и украо а тек сто је рекетирао пореске дузнике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ау бато

07.04.2022 06:02

Е јбај га 70 царине је из Кнежева ,лепо....

ОДГОВОРИТЕ