Зашто Нада никада није одржала солистички концерт у Београду?!

Певачица Нада Топчагић позната је по својим хитовима, али и по невероватној енергији захваљујући којој су њени наступи једни од највеселијих.

Забава 05.04.2022 | 17:32
Зашто Нада никада није одржала солистички концерт у Београду?!

Нада је певала и на прослави 40-ог рођендана врхунског фудбалера Златана Ибрахомовића у Милану, а сада је открила зашто никада није направила солистички концерт у Београду.

Певачица не крије да је велики тремарош, и баш то је један од разлога што никада није одржала ниједан солистички концерт у Београду.

Gorki List, Nada Topčagić
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

"Увек размишљам о томе да ли ће бити људи, имам страх. За концерт ти треба много људи, читав гарнизон да имаш, војску, да би направио солистички концерт. Никада ти не можеш као јединка нешто да урадиш- признала је Нада.

Иако би многи на прву рекли да су страх и трема за њу мисаона именица, та осећања спречила су је у многим стварима, између осталог и потенцијалног концерта у престоници давних седамдесетих година.

"Неке 1978. године ови с ПГП-а су хтели да ми праве концерт на Ташмајдану, Лидија Хабић која је била главна за пропаганду. Ја сам рекла да то мене не интересује", рекла је Нада за ''Гранд неwс''.

NAda Topčagić
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/РТС

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар