Шампиони у џуду породица Ђурић код градоначелника

Градоначелник Љубиша Петровић организовао је данас пријем у Градској управи за пет шампиона у џуду, чланове породице Ђурић из Батковића.

Република Српска 05.04.2022 | 15:27
Шампиони у џуду породица Ђурић код градоначелника

Милкица, Милица, Јована, Горан и Мила Ђурић су чланови Џудо-клуба „Пантер“ из Бијељине.

О достигнућима ових талентованих спортиста говорио је њихов тренер, Владимир Ђокић, истичићи њихову посебност - ови млади џудисти представљају јединствен примјер у Републици Српској, односно БиХ, а врло вјероватно и шире, јер сви потичу из исте породице.

- Сви они су, у својим узрасним категоријама, прваци Републике Српске. Неки од њих су свој резултат потврдили на првенству БиХ. Горан је првак, Милкица, Милица и Мила су вицешампионке, а Јована ће предстојећег викенда учествовати на првенству БиХ гдје ће бранити титулу првакиње БиХ коју је освојила 2021. године - рекао је Ђокић.

Градоначелник Љубиша Петровић је рекао да је данас у јавност из Градске управе послата најљепша слика - примјер веома успјешних спортиста и велике, сложне породице.

- Градска управа препознаје таленте и подржава спорт, тако да неће изостати материјална и морална подршка – казао је Петровић.
Прошлогодишња шампионка, Јована Ђурић, је истакла да се џудоом бави четири године, те да је занимљиво бити дио породице у којој љубав према овом спорту дијели са још четири члана - својим сестрама и братом.

Вриједна породица Ђурић је примјер да су упорност и таленат рецепт за велике успјехе. Младе наде Џудо-клуба „Пантер“ ће тек показати своје највеће квалитете, јер слиједе балканска првенства, а то ће бити прилика за нове медаље.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ис

05.04.2022 13:44

Свака цаст дјеци и њиховим родитељима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

05.04.2022 13:56

Свака част. Предивно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

05.04.2022 14:58

Ово је права вест, свака част, а не оне колико су покрали, ко је кога убио итд..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комедија

05.04.2022 15:33

Али свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трново

05.04.2022 17:33

Браво клинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тренер

05.04.2022 18:54

Дјеци све нај боље у даљим такмичењима, само, ипак да се на вријеме учлане у СНСД, да кроз даљи живот не наилазе на разно разне препреке !

ОДГОВОРИТЕ