Šampioni u džudu porodica Đurić kod gradonačelnika

Gradonačelnik Ljubiša Petrović organizovao je danas prijem u Gradskoj upravi za pet šampiona u džudu, članove porodice Đurić iz Batkovića.

Republika Srpska 05.04.2022 | 15:27
Šampioni u džudu porodica Đurić kod gradonačelnika

Milkica, Milica, Jovana, Goran i Mila Đurić su članovi Džudo-kluba „Panter“ iz Bijeljine.

O dostignućima ovih talentovanih sportista govorio je njihov trener, Vladimir Đokić, ističići njihovu posebnost - ovi mladi džudisti predstavljaju jedinstven primjer u Republici Srpskoj, odnosno BiH, a vrlo vjerovatno i šire, jer svi potiču iz iste porodice.

- Svi oni su, u svojim uzrasnim kategorijama, prvaci Republike Srpske. Neki od njih su svoj rezultat potvrdili na prvenstvu BiH. Goran je prvak, Milkica, Milica i Mila su vicešampionke, a Jovana će predstojećeg vikenda učestvovati na prvenstvu BiH gdje će braniti titulu prvakinje BiH koju je osvojila 2021. godine - rekao je Đokić.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je rekao da je danas u javnost iz Gradske uprave poslata najljepša slika - primjer veoma uspješnih sportista i velike, složne porodice.

- Gradska uprava prepoznaje talente i podržava sport, tako da neće izostati materijalna i moralna podrška – kazao je Petrović.
Prošlogodišnja šampionka, Jovana Đurić, je istakla da se džudoom bavi četiri godine, te da je zanimljivo biti dio porodice u kojoj ljubav prema ovom sportu dijeli sa još četiri člana - svojim sestrama i bratom.

Vrijedna porodica Đurić je primjer da su upornost i talenat recept za velike uspjehe. Mlade nade Džudo-kluba „Panter“ će tek pokazati svoje najveće kvalitete, jer slijede balkanska prvenstva, a to će biti prilika za nove medalje.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Is

05.04.2022 13:44

Svaka cast djeci i njihovim roditeljima!

ODGOVORITE
Name

T

05.04.2022 13:56

Svaka čast. Predivno.

ODGOVORITE
Name

?

05.04.2022 14:58

Ovo je prava vest, svaka čast, a ne one koliko su pokrali, ko je koga ubio itd..

ODGOVORITE
Name

Komedija

05.04.2022 15:33

Ali svaka cast!

ODGOVORITE
Name

Trnovo

05.04.2022 17:33

Bravo klinci

ODGOVORITE
Name

Trener

05.04.2022 18:54

Djeci sve naj bolje u daljim takmičenjima, samo, ipak da se na vrijeme učlane u SNSD, da kroz dalji život ne nailaze na razno razne prepreke !

ODGOVORITE