Шефик Џаферовић честитао Вучићу побједу на изборима

- Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић упутио је честитку Александру Вучићу на још једној побједи на предсједничким изборима у Србији.

Босна и Херцеговина 04.04.2022 | 17:21
Шефик Џаферовић честитао Вучићу побједу на изборима

“У име Предсједништва Босне и Херцеговине и у своје лично честитам Вам поновни избор за Предсједника Републике Србије. Стабилни и добри односи између Босне и Херцеговине и Републике Србије су од примарног интереса за добробит наших држава и њихових народа и грађана", навео је Џаферовић и додао:

"Развијање политике добросусједства, на начелима узајамног уважавања и поштовања суверенитета и територијалног интегритета и рјешавање отворених билатералних питања, води просперитету и напретку Босне и Херцеговине и Републике Србије и остварењу заједничких европских циљева", објављено на сајту Председништва БиХ.

Џаферовић је навео да у очекивању добре сарадње и јачања билатералних односа БиХ и Србије, жели предсједнику Вучићу успјех у извршавању ове одговорне дужности.

Актуелни српски председник Вучић је однео убедљиву побједу на предсједничким изборима у Србији поново у првом кругу за још један мандат на тој функцији, а његова СНС је освојила највише мандата у Скупштини Србије.

(Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Краљ

04.04.2022 15:56

Просто за неповеровати ..Да се није ста зајебао или препао...хм

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.04.2022 17:45

Он је само цовјек са основном културом, за разлику од Милорада. Тренутно је сеф дрзаве, и ста год он мисио о Србији и Вуцицу, једина цивилизована и пристојна ствар коју мозе урадити је да упути цеститку.

Name

04.04.2022 22:41

Да није цестито било би висе коментара,неваља кад цестита невала кад не цестита коби вам угодио тај се није родио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx

05.04.2022 05:38

Је л Бакир упутио цеститку?

ОДГОВОРИТЕ