Šefik Džaferović čestitao Vučiću pobjedu na izborima

- Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio je čestitku Aleksandru Vučiću na još jednoj pobjedi na predsjedničkim izborima u Srbiji.

Bosna i Hercegovina 04.04.2022 | 17:21
Šefik Džaferović čestitao Vučiću pobjedu na izborima

“U ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u svoje lično čestitam Vam ponovni izbor za Predsjednika Republike Srbije. Stabilni i dobri odnosi između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije su od primarnog interesa za dobrobit naših država i njihovih naroda i građana", naveo je Džaferović i dodao:

"Razvijanje politike dobrosusjedstva, na načelima uzajamnog uvažavanja i poštovanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta i rješavanje otvorenih bilateralnih pitanja, vodi prosperitetu i napretku Bosne i Hercegovine i Republike Srbije i ostvarenju zajedničkih evropskih ciljeva", objavljeno na sajtu Predsedništva BiH.

Džaferović je naveo da u očekivanju dobre saradnje i jačanja bilateralnih odnosa BiH i Srbije, želi predsjedniku Vučiću uspjeh u izvršavanju ove odgovorne dužnosti.

Aktuelni srpski predsednik Vučić je odneo ubedljivu pobjedu na predsjedničkim izborima u Srbiji ponovo u prvom krugu za još jedan mandat na toj funkciji, a njegova SNS je osvojila najviše mandata u Skupštini Srbije.

(Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kralj

04.04.2022 15:56

Prosto za nepoverovati ..Da se nije sta zajebao ili prepao...hm

ODGOVORITE
Name

Re

04.04.2022 17:45

On je samo covjek sa osnovnom kulturom, za razliku od Milorada. Trenutno je sef drzave, i sta god on misio o Srbiji i Vucicu, jedina civilizovana i pristojna stvar koju moze uraditi je da uputi cestitku.

Name

Yu

04.04.2022 22:41

Da nije cestito bilo bi vise komentara,nevalja kad cestita nevala kad ne cestita kobi vam ugodio taj se nije rodio.

ODGOVORITE
Name

Stranix

05.04.2022 05:38

Je l Bakir uputio cestitku?

ODGOVORITE