Ко је све до сада гласао?

До сада су гласали Вучић, Обрадовић, Понош....

Србија 03.04.2022 | 10:20
Ко је све до сада гласао?

Своје бираћко право остварио је и предсједник Србије и лидер СНС Александар Вучић, који је гласао јутрос на бирачком месту 140 на Новом Београду.

Вучић је нешто прије осам сати дошао на бирачко место у згради Дечијег вртића „Тесла - наука живота“.

Председник Скупштине Србије гласао је јутрос по самом отварању биралишта на свом гласачком месту у МЗ Дедиње у Београду.
Он је на гласачко место дошао са супругом Сањом.

Министар здравља Златибор Лончар гласао је на изборима јутрос око 7.30 часова. Лончар је гласао на бирачком месту број 11 у Школи за бродарство, бродоградњу и хидроградњу.

Премијерка Србије гласала је јутрос у 7.40 међу првима на свом бирачком месту у Дизајнерској школи.

У 08.00  је гласао председник СО Нови Београд Александар Шапић.

У 8.00 часова је гласао и предсједник Србије Александар Вучић. 
Председник Србије гласао је на бирачком месту број 140, у згради Дечјег вртића "Тесла-наука за живот".

Послије предсједника Србије, гласао је министар финансија Синиша Мали, на свом бирачком месту у Вишој пословној школи у Београду.



Замјеник градоначелник Београда Горан Весић је гласао на бирачком месту у Трећој београдској гимназији, у Његошевој улици.

Председник Социјалдемократске странке и носилац парламентарне листе "Борис Тадић - Ајмо људи" Борис Тадић гласао је данас на председничким, парламентарним и београдским изборима. Тадић је своју грађанску дужност обавио на бирачком месту број 34 у општини Стари град. Он је на гласачко место дошао сам.

Кандидат за градоначелника Београда коалиције Морамо Добрица Веселиновић гласао је јутрос на бирачком месту број 8, у вртићу "Зека" на Новом Београду. Веселиновић је на гласање дошао са супругом и ћерком.

Др Даница Грујичић је гласала на бирачком месту 118 у просторијама вртића Врабац на Бежанијској коси.



Министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин гласао је јутрос у 9 сати на бирачком месту 43 у Основној школи "Бранко Ћопић" на Видиковцу.

Председнички кандидат Здравко Понош гласао на Врачару.


Председник Двери и председнички кандидат коалиције Двери - ПОКС Бошко Обрадовић гласао је јутрос на бирачком месту број 2, у Ватрогасном дому у насељу Алваџиница у Чачку. Обрадовић је на гласање дошао са супругом, три ћерке и сином. Он је рекао да је његова четврта ћерка данас гласала у граду где студира. Обрадовић је истакао после гласања да је одрастао у насељу Алваџиница, где је гласао и где и данас живи са породицом.

(Курир/фото:Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар