Ko je sve do sada glasao?

Do sada su glasali Vučić, Obradović, Ponoš....

Srbija 03.04.2022 | 10:20
Ko je sve do sada glasao?

Svoje biraćko pravo ostvario je i predsjednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, koji je glasao jutros na biračkom mestu 140 na Novom Beogradu.

Vučić je nešto prije osam sati došao na biračko mesto u zgradi Dečijeg vrtića „Tesla - nauka života“.

Predsednik Skupštine Srbije glasao je jutros po samom otvaranju birališta na svom glasačkom mestu u MZ Dedinje u Beogradu.
On je na glasačko mesto došao sa suprugom Sanjom.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar glasao je na izborima jutros oko 7.30 časova. Lončar je glasao na biračkom mestu broj 11 u Školi za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju.

Premijerka Srbije glasala je jutros u 7.40 među prvima na svom biračkom mestu u Dizajnerskoj školi.

U 08.00  je glasao predsednik SO Novi Beograd Aleksandar Šapić.

U 8.00 časova je glasao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. 
Predsednik Srbije glasao je na biračkom mestu broj 140, u zgradi Dečjeg vrtića "Tesla-nauka za život".

Poslije predsjednika Srbije, glasao je ministar finansija Siniša Mali, na svom biračkom mestu u Višoj poslovnoj školi u Beogradu.



Zamjenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić je glasao na biračkom mestu u Trećoj beogradskoj gimnaziji, u Njegoševoj ulici.

Predsednik Socijaldemokratske stranke i nosilac parlamentarne liste "Boris Tadić - Ajmo ljudi" Boris Tadić glasao je danas na predsedničkim, parlamentarnim i beogradskim izborima. Tadić je svoju građansku dužnost obavio na biračkom mestu broj 34 u opštini Stari grad. On je na glasačko mesto došao sam.

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Moramo Dobrica Veselinović glasao je jutros na biračkom mestu broj 8, u vrtiću "Zeka" na Novom Beogradu. Veselinović je na glasanje došao sa suprugom i ćerkom.

Dr Danica Grujičić je glasala na biračkom mestu 118 u prostorijama vrtića Vrabac na Bežanijskoj kosi.



Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin glasao je jutros u 9 sati na biračkom mestu 43 u Osnovnoj školi "Branko Ćopić" na Vidikovcu.

Predsednički kandidat Zdravko Ponoš glasao na Vračaru.


Predsednik Dveri i predsednički kandidat koalicije Dveri - POКS Boško Obradović glasao je jutros na biračkom mestu broj 2, u Vatrogasnom domu u naselju Alvadžinica u Čačku. Obradović je na glasanje došao sa suprugom, tri ćerke i sinom. On je rekao da je njegova četvrta ćerka danas glasala u gradu gde studira. Obradović je istakao posle glasanja da je odrastao u naselju Alvadžinica, gde je glasao i gde i danas živi sa porodicom.

(Kurir/foto:Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar