Грци гађали конвоје НАТО и америчких снага (ВИДЕО)

Грчки левичарски активисти "напали" су данас конвоје НАТО и америчких снага црвеном бојом. Они су гађали оклопна возила која су возом упућена у Пољску.

Свијет 02.04.2022 | 20:03
Грци гађали конвоје НАТО и америчких снага (ВИДЕО)

Подсетимо, америчка оклопна возила су последњих дана искрцана у луку Александрополис, и одатле се пругом транспортују у Пољску.

Комунистичка партија Грчке затражила је да железничари одбију да опслужују возове којима се транспортује америчка и НАТО техника.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Паметни

02.04.2022 18:07

Тнају ко је унистио Грцку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

02.04.2022 21:21

Браво брацо Грци!!!! Увијек су знали на којој страни је истина.

Name

Василије

02.04.2022 18:12

Свима је јасно да је ово што се догађа у Украјини прљави рат између САД и Руске Федерације, који се води на територији Украјине а православни народ Украјине под водством корумпиране владе је само жртва америчке хистерије, коју плаћа својим животима, разарањима и тешким људским и материјалним губицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

02.04.2022 19:50

Све и да је тако ал око кијева одакле се повлаци руска СЛОБОДАРСКА ВОЈСКА како се назива овај јад и олос остављају лесеве цивилне зене старци куце спаљене греохота од бога а ми подрзавамо ту багру

Name

Ре-Василије

03.04.2022 06:09

Рат је запоцео Пресједник сањањуци сан о новом свјетском поретку (годинама исмијавајуци либералну демократију на Западу) и старим границама СССР прије Берлинског-Зида, при томе пониставјуци право самосталне Украјине на њену егзистенцију и не признавајуци постојање братског православног Украјинског Народе и Украјинске Нације. А, цијели Запад/НАТО сто знаци не само Амери су на украјинској праведно-ослободилацкој страни, који це сваком Диктатору показати возну-карту у једном смјеру. Исувисе је залосно сто је овај непотребни рат толику трагедију недузних украјинаца и силом натјераних руских војника (ције Мајке никада ово великом пресједнику опросити неце) који нити знају засто а нити због цега се "морају" борити у тудјој а јос братској Земљи. Наравно, да це се Украјина јос бољом изградити, западним кредитима и руском репарацијом, али све ово никоме није никада требало...осим великом водји који је зелио заувјек уци у историју. Да, и усао је у историји али као неко кога властити Народ це заувјек мрзити, само док се тај исти нас братски Народ "освјести" јер деценијама зиви у репресијама и пропаганди руског цара који је вец одавно остао сам на овом Свијету. А ова сакица грка, није вриједна нити спомена јер би Грцка вец одавно сиромаснија и од нас била да је Европа није спасила (таква колијевка традиције свега и свацега напредног јос у грцко доба је дозволила да неповратно пропадне). Тако је то Василије, за неупуцене или узгајане на свакодневној мрзњи према Западу без којег би и ми ту вец одавно у новим ратним играма били.

Name

Ре: Милан

03.04.2022 07:15

Подрзавамо ал замало. 10% становниства подрзава. Остатак не.

Name

А како би

02.04.2022 18:29

...тек дочекали руске ослобидиоце, павославне јунак? Бомбама и отпором!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

02.04.2022 18:40

Нато у блато

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

02.04.2022 20:22

Баш имају муда?????

ОДГОВОРИТЕ