Grci gađali konvoje NATO i američkih snaga (VIDEO)

Grčki levičarski aktivisti "napali" su danas konvoje NATO i američkih snaga crvenom bojom. Oni su gađali oklopna vozila koja su vozom upućena u Poljsku.

Svijet 02.04.2022 | 20:03
Grci gađali konvoje NATO i američkih snaga (VIDEO)

Podsetimo, američka oklopna vozila su poslednjih dana iskrcana u luku Aleksandropolis, i odatle se prugom transportuju u Poljsku.

Komunistička partija Grčke zatražila je da železničari odbiju da opslužuju vozove kojima se transportuje američka i NATO tehnika.

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Pametni

02.04.2022 18:07

Tnaju ko je unistio Grcku.

ODGOVORITE
Name

Doboj

02.04.2022 21:21

Bravo braco Grci!!!! Uvijek su znali na kojoj strani je istina.

Name

Василије

02.04.2022 18:12

Свима је јасно да је ово што се догађа у Украјини прљави рат између САД и Руске Федерације, који се води на територији Украјине а православни народ Украјине под водством корумпиране владе је само жртва америчке хистерије, коју плаћа својим животима, разарањима и тешким људским и материјалним губицима.

ODGOVORITE
Name

Milan

02.04.2022 19:50

Sve i da je tako al oko kijeva odakle se povlaci ruska SLOBODARSKA VOJSKA kako se naziva ovaj jad i olos ostavljaju leseve civilne zene starci kuce spaljene greohota od boga a mi podrzavamo tu bagru

Name

Re-Vasilije

03.04.2022 06:09

Rat je zapoceo Presjednik sanjanjuci san o novom svjetskom poretku (godinama ismijavajuci liberalnu demokratiju na Zapadu) i starim granicama SSSR prije Berlinskog-Zida, pri tome ponistavjuci pravo samostalne Ukrajine na njenu egzistenciju i ne priznavajuci postojanje bratskog pravoslavnog Ukrajinskog Narode i Ukrajinske Nacije. A, cijeli Zapad/NATO sto znaci ne samo Ameri su na ukrajinskoj pravedno-oslobodilackoj strani, koji ce svakom Diktatoru pokazati voznu-kartu u jednom smjeru. Isuvise je zalosno sto je ovaj nepotrebni rat toliku tragediju neduznih ukrajinaca i silom natjeranih ruskih vojnika (cije Majke nikada ovo velikom presjedniku oprositi nece) koji niti znaju zasto a niti zbog cega se "moraju" boriti u tudjoj a jos bratskoj Zemlji. Naravno, da ce se Ukrajina jos boljom izgraditi, zapadnim kreditima i ruskom reparacijom, ali sve ovo nikome nije nikada trebalo...osim velikom vodji koji je zelio zauvjek uci u istoriju. Da, i usao je u istoriji ali kao neko koga vlastiti Narod ce zauvjek mrziti, samo dok se taj isti nas bratski Narod "osvjesti" jer decenijama zivi u represijama i propagandi ruskog cara koji je vec odavno ostao sam na ovom Svijetu. A ova sakica grka, nije vrijedna niti spomena jer bi Grcka vec odavno siromasnija i od nas bila da je Evropa nije spasila (takva kolijevka tradicije svega i svacega naprednog jos u grcko doba je dozvolila da nepovratno propadne). Tako je to Vasilije, za neupucene ili uzgajane na svakodnevnoj mrznji prema Zapadu bez kojeg bi i mi tu vec odavno u novim ratnim igrama bili.

Name

Re: Milan

03.04.2022 07:15

Podrzavamo al zamalo. 10% stanovnistva podrzava. Ostatak ne.

Name

A kako bi

02.04.2022 18:29

...tek dočekali ruske oslobidioce, pavoslavne junak? Bombama i otporom!

ODGOVORITE
Name

Predator

02.04.2022 18:40

Nato u blato

ODGOVORITE
Name

Neno

02.04.2022 20:22

Baš imaju muda?????

ODGOVORITE