Хапшење због покушаја убиства у Бањалуци

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, ноћас, непосредно након запримљене пријаве, лишили су слободе лице иницијала Д.М. из Бањалуке, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Убиство“.

Република Српска 02.04.2022 | 16:48
Хапшење због покушаја убиства у Бањалуци

"Надлежној полицијској станици, синоћ, око 00,10 часова пријављено је, да је у угоститељском објекту у Бањалуци лице Д.М. флашом у предјелу главе задало ударац лицу С.Ћ. из Козарске Дубице, а потом је задало убод ножем у предјелу грудног коша лицу Д.С. из Бањалуке, усљед чега су наведени задобили тјелесне повреде", саопштено је из ПУ Бањалука.

Лицима С.Ћ. и Д.С. је указана љекарска помоћ на Универзитетско – клиничком центру Републике Српске.

"Осумњичено лице Д.М. је подвргнуто испитивању на присуство опојних дрога, којом приликом је утврђено присуство опојних дрога у организму. У току је криминалистичка обрада лица, а након завршене криминалистичке обраде, лице Д.М. ће бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука", додаје се у саопштењу.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ПКЦ

02.04.2022 15:06

Кафе ММ, Паприковац,Моме активисте СНСД-а. Сав могући олош се скупља у тој кафани. Туча свако вече. Нападач је наркоман, као и већина гостију, провео пола живота у затвору. Проституција је ту легална. Прековремени рад и прегласна музика је занемарив прекршај код њих.Полиција свако вече интервенише и никоме ништа. Годинама несметано раде…

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал-ан

02.04.2022 15:54

Све су то мустерије за индустријског кисика.Да се мало процисте и продису.

Name

ре ПКЦ

02.04.2022 17:00

па немој ици тамо

Name

Ре ре ПКЦ

02.04.2022 19:37

Очигледно си редован гост, док их на тако перфидан начин браниш. Суштина је да такве локале треба затварати и недозволити дилање дроге и проституцију, у којем ће сутра можда твоје дијете изгубити главу, од ножа, пиштоља или овердоза! Са тим нападачем је до сада главу изгубило 4-5 момака, што од дроге до саобраћаја.. Полиција га хапси, суд осуђује минимално.

Name

ЗИКАЗ

02.04.2022 15:44

Колико је пропало фирми, фабрика, предузеца, а ни једна полицијска управа, залосно, ниста не раде а добро послују. Поздрав за министра, правде, полиције саобрацаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

03.04.2022 15:16

Сву ту багру у рудник да раде,а полиција нека затвара те брлоге ...