Hapšenje zbog pokušaja ubistva u Banjaluci

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, noćas, neposredno nakon zaprimljene prijave, lišili su slobode lice inicijala D.M. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“.

Republika Srpska 02.04.2022 | 16:48
Hapšenje zbog pokušaja ubistva u Banjaluci

"Nadležnoj policijskoj stanici, sinoć, oko 00,10 časova prijavljeno je, da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci lice D.M. flašom u predjelu glave zadalo udarac licu S.Ć. iz Kozarske Dubice, a potom je zadalo ubod nožem u predjelu grudnog koša licu D.S. iz Banjaluke, usljed čega su navedeni zadobili tjelesne povrede", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Licima S.Ć. i D.S. je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske.

"Osumnjičeno lice D.M. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu. U toku je kriminalistička obrada lica, a nakon završene kriminalističke obrade, lice D.M. će biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", dodaje se u saopštenju.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

PKC

02.04.2022 15:06

Kafe MM, Paprikovac,Mome aktiviste SNSD-a. Sav mogući ološ se skuplja u toj kafani. Tuča svako veče. Napadač je narkoman, kao i većina gostiju, proveo pola života u zatvoru. Prostitucija je tu legalna. Prekovremeni rad i preglasna muzika je zanemariv prekršaj kod njih.Policija svako veče interveniše i nikome ništa. Godinama nesmetano rade…

ODGOVORITE
Name

Real-an

02.04.2022 15:54

Sve su to musterije za industrijskog kisika.Da se malo prociste i prodisu.

Name

re PKC

02.04.2022 17:00

pa nemoj ici tamo

Name

Re re PKC

02.04.2022 19:37

Očigledno si redovan gost, dok ih na tako perfidan način braniš. Suština je da takve lokale treba zatvarati i nedozvoliti dilanje droge i prostituciju, u kojem će sutra možda tvoje dijete izgubiti glavu, od noža, pištolja ili overdoza! Sa tim napadačem je do sada glavu izgubilo 4-5 momaka, što od droge do saobraćaja.. Policija ga hapsi, sud osuđuje minimalno.

Name

ZIKAZ

02.04.2022 15:44

Koliko je propalo firmi, fabrika, preduzeca, a ni jedna policijska uprava, zalosno, nista ne rade a dobro posluju. Pozdrav za ministra, pravde, policije saobracaja.

ODGOVORITE
Name

Laktasi

03.04.2022 15:16

Svu tu bagru u rudnik da rade,a policija neka zatvara te brloge ...