Да ли ће нове санкције утицати на енергетски сектор?

Европска унија ради на увођењу још санкција Русији, али додатне мере неће утицати на енергетски сектор, рекао је комесар ЕУ за економију Паоло Ђентилони.

Свијет 02.04.2022 | 11:04
Да ли ће нове санкције утицати на енергетски сектор?

Блок 27 земаља биће суочен са успоравањем раста привреде због рата у Украјини, али не и са рецесијом, додао је Ђентилони, напомињући да је прогнозирани раст од четири одсто био превише оптимистичан и да га ЕУ неће достићи.

(Ројтерс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

предсједник

02.04.2022 09:32

Осјетиће се криза,итекако!Нешто мању кризу осјетиће бирократски апарат ЕУ и појединачно у свим земљама чланицама.Велику кризу ће осјетити,радници,сељаци и остали грађани сиромашнијег слоја друштва.Живи били ,па видјели!Не искључују се ни социјални немири и то баш у" богатијим" земљама,јер је народ у тим земљама имао већи животни комфор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демократа

02.04.2022 13:38

Рецесија у ЕУ износи 7.2% а Путин још није увео санкција. Неби зелио да знам какав сценаријо ће се десити кад буде увео санкције на гас, угаљ, нафту, зитарице и гнојива. Аууууууууу Спремите се драги граткоумни Европљани, доста се ви харали светом и уцјењивали мале дрзаве. Ваши градјани ће напокон видјети какве Фукаре воде Европски народ. Пфуји, пфуји, пфуји…

ОДГОВОРИТЕ