Звиздић из свог џепа да сноси трошкове пропале сједнице

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић, који је и посланик у Представничком дому ПС БиХ, поручио је да би предсједавајући Представничког дома Денис Звиздић требао из свог џепа сносити трошкове пропале хитне сједнице коју је сазвао из свог хира, иако нису постојали услови за то.

Република Српска 31.03.2022 | 17:08
Звиздић из свог џепа да сноси трошкове пропале сједнице

''Заказао је сједницу да се о педесетак тачака гласа у другом кругу, а при томе нема услова за то гласање јер нисмо добили ниједан извјештај Колегијума о усаглашавању након првог круга гласања. Сједница је заказана због чисте личне Звиздићеве промоције'', сматра Нешић.

Да апсурд буде већи, заказана је и хитна сједница за 4.април, без икаквог материјала, додаје он.

''Јасно је да Звиздић рачуна да ће оваквим злоупотребама испровоцирати српске и хрватске посланике и изазвати нову кризу, како би он имао на чему градити кампању. То што цијену плаћају грађани који финансирају неуспјеле Звиздићеве подухвате, њега не занима. Паметније је било да је тај новац преусмјерен социјално угроженим. За двије пропале Звиздићеве сједнице, може се направити кућа једној породици'', наглашава Нешић.

Предсједник ДНС-а поручује да му не пада на памет да учествује у Звиздићевом предизборном маркетингу и да је апсолутно недопустиво да се БиХ увлачи у конфликт између нама двије пријатељске државе.

"Ми који знамо шта значи рат треба да се молимо да што прије престане, јер немамо моћи да на било који начин утичемо, а не да БиХ без икаквог разлога инволвирамо у тај сукоб,''', закључио је Нешић.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Борац

31.03.2022 16:12

Јаке изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

31.03.2022 17:34

Лупас брате лупас!

Name

Ре борац

31.03.2022 17:42

Тако је када ону буди вратили све плате које су примили а нису долазили на посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика

31.03.2022 20:30

Једино сто би било исправно, то је да сви који нису долазили на посао у предходном времену врате назарађебе плате, а садасњи и будуце недоласке да се санкционису избацивањем из политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара И Лоле

31.03.2022 20:48

Који сте ви лицемјери сви заједно

ОДГОВОРИТЕ