Нешић: Републици Српској потребна је јака Србија

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић позвао је бираче да на изборима у Србији у недељу подрже предсједника Србије Александра Вучића и листе Српске напредне странке.

Република Српска 31.03.2022 | 11:39
Нешић: Републици Српској потребна је јака Србија

"Предсједник Вучић у годинама пред нама гарант је мира и стабилности за српски народ у периоду великих глобалних изазова", наводи Нешић и наглашава да је Републици Српској потребна јака Србија.

"Србија којом управља предсједник Вучић својим економским резултатима, улагањима у инфраструктуру и реформама била је довољно јака да подржи нас у Републици Српској сваки пут када нам је та подршка била потребна.Једини гарант даљег јачања Србије и веза са Републиком Српском је Александар Вучић и глас за њега је подршка развоју и слободи цијелог српског народа", закључује Нешић.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Али

31.03.2022 10:53

Најпотребније је одблокирати правосудје лопове у затворе и одузимањееее прљавог кспитала са обе стране Дрине! Корумпирани политицари су зло 20 и 21 вијека! У историји овог народа незабиљезеноо ! Корупција лазни национслисти зло! Забранити рад партија распустити институције легло криминслаа корумпираних политицара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лик

31.03.2022 11:23

Једноставно срамота овакво нешто рећи. Ради ваше неспособности хватате се других да вас штите и хране. Изабрани сте да водите народ и омогућите слободу и заштиту, а појма немате о политици и економији.

ОДГОВОРИТЕ