Nešić: Republici Srpskoj potrebna je jaka Srbija

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvao je birače da na izborima u Srbiji u nedelju podrže predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i liste Srpske napredne stranke.

Republika Srpska 31.03.2022 | 11:39
Nešić: Republici Srpskoj potrebna je jaka Srbija

"Predsjednik Vučić u godinama pred nama garant je mira i stabilnosti za srpski narod u periodu velikih globalnih izazova", navodi Nešić i naglašava da je Republici Srpskoj potrebna jaka Srbija.

"Srbija kojom upravlja predsjednik Vučić svojim ekonomskim rezultatima, ulaganjima u infrastrukturu i reformama bila je dovoljno jaka da podrži nas u Republici Srpskoj svaki put kada nam je ta podrška bila potrebna.Jedini garant daljeg jačanja Srbije i veza sa Republikom Srpskom je Aleksandar Vučić i glas za njega je podrška razvoju i slobodi cijelog srpskog naroda", zaključuje Nešić.

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ali

31.03.2022 10:53

Najpotrebnije je odblokirati pravosudje lopove u zatvore i oduzimanjeeee prljavog kspitala sa obe strane Drine! Korumpirani politicari su zlo 20 i 21 vijeka! U istoriji ovog naroda nezabiljezenoo ! Korupcija lazni nacionslisti zlo! Zabraniti rad partija raspustiti institucije leglo kriminslaa korumpiranih politicara!

ODGOVORITE
Name

lik

31.03.2022 11:23

Jednostavno sramota ovakvo nešto reći. Radi vaše nesposobnosti hvatate se drugih da vas štite i hrane. Izabrani ste da vodite narod i omogućite slobodu i zaštitu, a pojma nemate o politici i ekonomiji.

ODGOVORITE