Подршка Вучићу: Јака Србија гарант и јаке Српске

- Јака Србија са собом носи сигурност Републици Српској, а постојана Србија, која је спремна пружити руку сарадње и водити мудру међународну политику, носи стабилност и цијелог региона, рекао је предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић.

Република Српска 30.03.2022 | 17:36
Подршка Вучићу: Јака Србија гарант и јаке Српске

"Србија која јача, гради се и развија је Србија каквој свједочимо претходних година, зато пружамо пуну подршку политици предсједника Александра Вучића и Српске напредне странке, с којом сарађујемо у оквиру европских и свјетских асоцијација странака центра и десног центра, а у којима СНС има веома значајну улогу", додао је он.

Бореновић је рекао да је Србија много учинила за Републику Српску претходних година:

- Донације градовима и општинама у Републици Српској, као и општинама у ФБиХ у којима живе већински Срби, само је дио онога што је учињено за наш народ с ове стране Дрине.

По избијању пандемије вируса корона, Србија нам је донирала основну медицинску опрему, а не можемо заборавити да су отворили врата свим грађанима Босне и Херцеговине за вакцинацију против короне, док овдје није било нити једне вакцине. И данас, када нам пријети криза у набавци основних животних намирница, Србија је осигурала довољно тога, да можемо осјећати сигурност.

Урадићемо све да дође вријеме да се не морамо ослањати на матицу, него да и ми оснажимо, да можемо размијењивати нова знања и добра искуства – поручио је Бореновић.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Хе хе

30.03.2022 16:36

Зивио вас прецедник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобо

30.03.2022 17:44

И опозиција мора имати добре односе са власти у Србији, ко год то био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

31.03.2022 07:28

засто,па ми једемо од рата златном касиком

Name

Ђорђе

30.03.2022 17:46

Логично. Тако треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

31.03.2022 07:28

тако је логистицару,веома умно хааахахахах