Podrška Vučiću: Jaka Srbija garant i jake Srpske

- Jaka Srbija sa sobom nosi sigurnost Republici Srpskoj, a postojana Srbija, koja je spremna pružiti ruku saradnje i voditi mudru međunarodnu politiku, nosi stabilnost i cijelog regiona, rekao je predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović.

Republika Srpska 30.03.2022 | 17:36
Podrška Vučiću: Jaka Srbija garant i jake Srpske

"Srbija koja jača, gradi se i razvija je Srbija kakvoj svjedočimo prethodnih godina, zato pružamo punu podršku politici predsjednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, s kojom sarađujemo u okviru evropskih i svjetskih asocijacija stranaka centra i desnog centra, a u kojima SNS ima veoma značajnu ulogu", dodao je on.

Borenović je rekao da je Srbija mnogo učinila za Republiku Srpsku prethodnih godina:

- Donacije gradovima i opštinama u Republici Srpskoj, kao i opštinama u FBiH u kojima žive većinski Srbi, samo je dio onoga što je učinjeno za naš narod s ove strane Drine.

Po izbijanju pandemije virusa korona, Srbija nam je donirala osnovnu medicinsku opremu, a ne možemo zaboraviti da su otvorili vrata svim građanima Bosne i Hercegovine za vakcinaciju protiv korone, dok ovdje nije bilo niti jedne vakcine. I danas, kada nam prijeti kriza u nabavci osnovnih životnih namirnica, Srbija je osigurala dovoljno toga, da možemo osjećati sigurnost.

Uradićemo sve da dođe vrijeme da se ne moramo oslanjati na maticu, nego da i mi osnažimo, da možemo razmijenjivati nova znanja i dobra iskustva – poručio je Borenović.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

He he

30.03.2022 16:36

Zivio vas precednik :)

ODGOVORITE
Name

Slobo

30.03.2022 17:44

I opozicija mora imati dobre odnose sa vlasti u Srbiji, ko god to bio.

ODGOVORITE
Name

re

31.03.2022 07:28

zasto,pa mi jedemo od rata zlatnom kasikom

Name

Ђорђе

30.03.2022 17:46

Логично. Тако треба

ODGOVORITE
Name

re

31.03.2022 07:28

tako je logisticaru,veoma umno haaahahahah