Ухапшено пет особа, претреси на више локација

- Полиција је на подручју Добоја, Теслића, Модриче и Брода претресла осам локација и ухапсила пет лица у акцији спроведеној с циљем расвјетљавања више кривичних дјела.

Република Српска 30.03.2022 | 14:20
Ухапшено пет особа, претреси на више локација

Ухапшена су лица чији су иницијали Р.К. из Теслића, С.С, Г.М. и Б.М. са подручја Добоја и С.В. из Модриче над којима је криминалистичка обрада у току, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Акција се спроводи с циљем расвјетљавања кривичних дјела угрожавање сигурности, неовлаштена производња и промет опојних дрога, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и изазивање опште опасности, оштећење и одузимање туђе ствари и фалсификовање исправе.

Током претреса пронађена је и одузета одређена количина опојне дроге, прецизна вага, мобилни телефони, ручна бомба, детонаторске каписле, фалсификовани документи и други предмети.

Седам лица је позвано у службене просторије ради обављања информативних разговора и прикупљања обавјештења у вези извршених кривичних дјела.

Из полиције наводе да је рад на овом предмету у току.

У акцији која је почела јуче учествују службеници Полицијске управе Добој заједно са припадницима Управе криминалистичке полиције, Управе за борбу против тероризма и екстремизма, Јединице жандармерије Полицијске управе Добој и Специјалне антитерористичке јединице Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

(Срна Фото: Илустрација) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

БЛМ

30.03.2022 12:36

Склањај олош са улица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.03.2022 13:27

Није олош на улици него у органима власти

Name

Миодраг

30.03.2022 13:30

Свака част министру Лукачу. Не дај Боже да се неко други шта пита у МУПу, јадна нам би мајка била.

Name

Ре за Ре

30.03.2022 15:04

Бас тако главни олос је у врху власти и у врху МУП,а.

Name

Хаа

30.03.2022 14:10

Цуј 5 особа укупно у свим овим мјестима. Па у Добоју и Теслицу само да отворе врата од марице упасце по десеторица оваквих.

ОДГОВОРИТЕ