Uhapšeno pet osoba, pretresi na više lokacija

- Policija je na području Doboja, Teslića, Modriče i Broda pretresla osam lokacija i uhapsila pet lica u akciji sprovedenoj s ciljem rasvjetljavanja više krivičnih djela.

Republika Srpska 30.03.2022 | 14:20
Uhapšeno pet osoba, pretresi na više lokacija

Uhapšena su lica čiji su inicijali R.К. iz Teslića, S.S, G.M. i B.M. sa područja Doboja i S.V. iz Modriče nad kojima je kriminalistička obrada u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Akcija se sprovodi s ciljem rasvjetljavanja krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti, neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i falsifikovanje isprave.

Tokom pretresa pronađena je i oduzeta određena količina opojne droge, precizna vaga, mobilni telefoni, ručna bomba, detonatorske kapisle, falsifikovani dokumenti i drugi predmeti.

Sedam lica je pozvano u službene prostorije radi obavljanja informativnih razgovora i prikupljanja obavještenja u vezi izvršenih krivičnih djela.

Iz policije navode da je rad na ovom predmetu u toku.

U akciji koja je počela juče učestvuju službenici Policijske uprave Doboj zajedno sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije, Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma, Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj i Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

(Srna Foto: Ilustracija) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

BLM

30.03.2022 12:36

Sklanjaj ološ sa ulica.

ODGOVORITE
Name

Re

30.03.2022 13:27

Nije ološ na ulici nego u organima vlasti

Name

Miodrag

30.03.2022 13:30

Svaka čast ministru Lukaču. Ne daj Bože da se neko drugi šta pita u MUPu, jadna nam bi majka bila.

Name

Re za Re

30.03.2022 15:04

Bas tako glavni olos je u vrhu vlasti i u vrhu MUP,a.

Name

Haa

30.03.2022 14:10

Cuj 5 osoba ukupno u svim ovim mjestima. Pa u Doboju i Teslicu samo da otvore vrata od marice upasce po desetorica ovakvih.

ODGOVORITE