Роман Абрамовић на преговорима Русије и Украјине

- Руски бизнисмен и милијардер Роман Абрамович, којем је Запад увео санкције због инвазије Москве на Украјину, присуствује мировним преговорима делегација Русије и Украјине у Истанбулу, јавља Ројтерс позивајући се на три неименована извора.

Свијет 29.03.2022 | 10:31
Роман Абрамовић на преговорима Русије и Украјине

Спутњик наводи да је Абрамович разговарао на кратко са Ердоганом пред почетак преговора у Истанбулу.

У разговору је учествовао и министар спољних послова Турске Мевлут Чавушоглу.

ТАС С је претходно објавио да се Абрамович налази у Истанбулу.

Вол стрит џурнал објавио је јуче да су Абрамович, који је прихватио захтев Украјине да помогне у преговорима о окончању руског напада, и украјински мировни преговарачи имали симптоме тровања раније овог месеца након састанка у Кијеву.

Касниј је неименовани амерички званицник рекао да обавештајни подаци сугеришу да су симптоми лошег здравственог стања руског милијардера Романа Абрамовица и украјинских мировних преговараца били последица фактора окружења, а не тровања.

Нова рунда преговора руске и украјинске делегације почела је данас у Истанбулу, објавио је саветник украјинског председника Михаило Подољак.

(Тањуг Фото: ЕПА/ФАЦУНДО АРРИЗАБАЛАГА) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мирослав

29.03.2022 09:47

Кад си богат и то бас богат, онда си вазан, слусамо и гледамо их. Онај Бил прица о Цовиду 19, пласи нас са новим вирусима, Аврамовиц се меса у политику, преговара о рату и миру. Ма ко су те фаце, имају паре плате па нас вирус прогања, има паре па плати да устави рат или поцне рат. Они зеле да им цели свет слузи, да се радја кад они хоце и да умире кад они хоце. Тако нам и треба кад смо безкицмењаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоока

29.03.2022 10:22

Што би рекао наш народ. Усрали се до ушију ,од страха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја паја

29.03.2022 11:51

Ово се изгледа отима контроли, када бизнисмени смирују ратове, они гледају само свој интерес и како сацувати новац и умнозити га после рата погодјеној територији.Како само цувају ледја једни другима у прављењу пара.Границе њима не представљају ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хегемонов

29.03.2022 13:21

Систем. Сиромаство на планети рапидно расте....

Name

Од обицних људи

29.03.2022 13:22

Све су отели сада оци ваде око плијена....

Name

Скроман цовјек

29.03.2022 18:48

Овај милитарисер дјелује јако Фино и нема ни мало у себи бахатости тј. Дјелује скроман и ако је милијардер Сигурно је то Добијо својим радом и трудом годинама и Није покрао ни своју и тудју дрзаву.

ОДГОВОРИТЕ