Шта се дешава када неко умре у авиону?

Нечија смрт у авиону није толико честа али ипак и то се дешава. Питање које се свима намеће је то: “Шта се дешава када (ако) неко умре у авиону током лета'” На ово питање дала је одговор једна стјуардеса.

Занимљивости 24.03.2022 | 16:36
Шта се дешава када неко умре у авиону?

Будући да се осам милиона људи укрца у авион сваког дана, а да три милијарде њих користи ваздушни саобраћај сваке године, смрт у авиону није уобичајена, али јесте важна тема.

Појављујуц́и се у подцасту “Животи других људи“, анонимна жена, која тврди да је стјуардеса, поделила је шта се “стварно” дешава када неко умре – и то је прилично застрашујуц́е.

Водитељи емисије Џо Сантагато и Грег Дајбек поделили су откриц́е у видео снимку на свом ТикТок @оплподцаст, који је од тада постао виралан, прегледан скоро пет милиона пута у време писања текста.

 

“Ово ц́е ваш следец́и лет учинити веома занимљивим”, написали су они на снимку.

У разговору са домац́инима, жена-стујардеса је открила да на несрец́у људи који седе око њих, посада мора да задржи тело покојника у авиону. И што је још горе, покојници на лету наводно морају остати у својим седиштима током лета , преноси Миррор

@оплподцаст

Тхис ис гоинг то маке yоур неxт флигхт верy интерестинг.

♬ оригинал соунд - Отхер Пеопле’с Ливес

Како је изјавила стјуардеса: “Морамо мало да нагнемо седиште и да им ставимо ц́ебе све до врата, тако да не смемо да им покријемо лице.

“Дакле, ако је лет пун и особа поред вас има срчани удар и остане мртва не можемо никога да померимо, ви имате мртву особу са собом док не слетимо.”

“То је застрашујуће”

Један од водитеља је упитао: “А ти само мораш учинити да изгледа као да спавају?”

“Ако неко упита је ли особа до њега мртва, морате рећи: “Изгледа да је тако”, одговорила је.

“То је застрашујуће, мислим, то је сада откључало мој нови страх јер обично је то баш као, знате, турбуленција и сличне ствари. Ово ми отвара нову ствар”, рекао је шокирани водитељ.

Док су неки људи признали да би били мало избезумљени да седе поред мтрваца токкм лета други су рекли да “у ствари не виде проблем у томе”.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар